Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Μπαίνει η Κατερίνα Δαλάκα στο παιχνίδι – Προκαλούν ξανά οι Τούρκοι! (vids)

Ηχηρή μεταγραφή για την ελληνική ομάδα στο Survivor.

Survivor: Μπαίνει η Κατερίνα Δαλάκα στο παιχνίδι – Προκαλούν ξανά οι Τούρκοι! (vids)

Ηχηρή μεταγραφή για την ελληνική ομάδα στο Survivor.

Η πρωταθλήτρια στίβου Κατερίνα Δαλάκα θα ενισχύσει την ελληνική αποστολή τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η Δαλάκα έφτασε έως τον τελικό του περσινού παιχνιδιού και είναι σε εξαιρετική φόρμα, καθώς στις αρχές Φεβρουαρίου η ομάδα της κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου στην σκυταλοδρομία 4Χ400.

«Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Ήρθε τώρα η στιγμή, σε λίγες μέρες, να έρθουν και οι καινούργιες παίκτριες. Η παίκτρια που θα προστεθεί στην ελληνική ομάδα είναι η Κατερίνα Δαλάκα», λέει ο Σάκης Τανιμανίδης στο τρέιλερ.

Σήμερα, στις 21:00 στον ΣΚΑΪ, οι Έλληνες παίκτες καλούνται να κερδίσουν το έπαθλο της ασυλίας για αυτήν την εβδομάδα, ώστε να μην χάσουν ένα ακόμα μέλος της ομάδας τους.

Στην πρώτη φάση της δοκιμασίας για την ασυλία επικράτησε η τουρκική ομάδα.

Χτύπησε άσχημα στο κεφάλι ο Τόνι

Στον σημερινό αγώνα συμβόλων του Survivor ο Τόνι Σταυράτης είχε ένα άσχημο ατύχημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο Τόνι και ο Σπύρος έπρεπε να στήσουν τα τουβλάκια και εν συνεχεία να σηκώσουν το ένα και μοναδικό σημαιάκι που υπήρχε.

Οι δύο παίκτες έτυχε να τελειώσουν μαζί με τα τουβλάκια και έτρεξαν για το σημαιάκι. Ο Σπύρος πρόλαβε να το σηκώσει πρώτο, ωστόσο, άθελά του χτύπησε τον Τόνι στο κεφάλι.

Ο ελληνικός πάγκος “πάγωσε” βλέποντας το ατύχημα, ενώ οι γιατροί έτρεξαν αμέσως στον Τόνι για τις πρώτες βοήθειες.

Προκλητικός ξανά ο Hikmet – Σε έξαλλη κατάσταση η Ελπίδα

Χαμός επικράτησε κατά τη διάρκεια του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor. Η Ελπίδα είχε φτάσει στον τελικό στόχο και έριχνε, με τον Hikmet να βρίσκεται δίπλα της και να φωνάζει “δεν μπορεί” στα ελληνικά.

Με το που πήρε τη νίκη η Ελπίδα, πήγε μπροστά στον Hikmet και σε έξαλλη κατάσταση του έκανε το κλασικό νεύμα να σωπάσει. Στη συνέχεια, πηγαίνοντας στον πάγκο ξέσπασε σε φωνές «άκου εκεί που θα μου πει “δεν μπορεί”. Τσοπάνη!».

Στο επόμενο αγώνισμα, ο Hikmet κέρδισε τον Βασίλη Σίμο και αμέσως πήγε και γονάτισε μπροστά στον ελληνικό πάγκο, προκαλώντας γι’ ακόμα μία φορά. Αμέσως οι Έλληνες μπήκαν μπροστά και του ζήτησαν το λόγο, ενώ άλλοι Τούρκοι μπήκαν στη μέση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Hikmet, δεν μπορείς να κάνεις τέτοια κίνηση μπροστά στην αντίπαλη ομάδα. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, δεν ήταν καθόλου ευγενικό. Δεν το δεχόμαστε αυτό και δεν θέλουμε τέτοιες εντάσεις», είπε ο Acun Ilicali στον Hikmet.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY