Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor – Κατέρρευσε η Αναστασία Τσέρου: «Θα το διαχειριστώ και όλα θα πάνε καλά»

"Γιατί είσαι λίγο στεναχωρημένη; Σε βλέπω πως δεν είσαι η Αναστασία που βλέπω συνήθως", πρόσεξε ο παρουσιαστής του Survivor.

Survivor – Κατέρρευσε η Αναστασία Τσέρου: «Θα το διαχειριστώ και όλα θα πάνε καλά»

Μια φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή έμελλε να έχει στο Survivor η Αναστασία Τσέρου, όπως είδαμε το βράδυ της Κυριακής στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Μια στιγμή που εκμαίευσε, αριστοτεχνικά, ο Γιώργος Λιανός από την διαγωνιζόμενη της μπλε ομάδας.

«Αναστασία, τι έπαθες; Σε είδα λίγο βουρκωμένη» τόνισε αρχικά ο παρουσιαστής του Survivor για να αποκριθεί η Αναστασία Τσέρου ως εξής. «Όχι, είναι όλα καλά και αγωνίζομαι κανονικά. Η ψυχολογία μου είναι λίγο περίεργη, αλλά όλα καλά».

«Σίγουρα; Γιατί είσαι λίγο στεναχωρημένη; Σε βλέπω πως δεν είσαι η Αναστασία που βλέπω συνήθως» υπογράμμισε, με επιμονή, ο Γιώργος Λιανός για να εκφράσει το μικρό της παράπονο η γοητευτική παίκτρια της μπλε ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης. «Ε, ήταν λίγο δύσκολο το βράδυ αλλά τώρα όλα καλά θα πάνε».

«Όχι λόγω του καιρού, λίγο σκέφτομαι την Ελλάδα αλλά θα το διαχειριστώ και όλα θα πάνε πολύ καλά» πρόσθεσε η Αναστασία Τσέρου για να σκουπίσει τα βουρκωμένα της μάτια και ο Γιώργος Λιανός να δώσει συνέχεια στη γνώριμη ροή του Survivor για το πρώτο αυτό επεισόδιο της νέας εβδομάδας στον Άγιο Δομίνικο.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY