Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον Νίκο Μπάρτζη

Ράκος ο Νίκος Μπάρτζης μετά την φυγή του Τζέιμς Καφετζή.

Survivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον Νίκο Μπάρτζη

Στον απόηχο της απρόσμενης ανακοίνωσης του Τζέιμς Καφετζή κινήθηκε το Survivor το βράδυ της Τετάρτης. Ο παίκτης της μπλε ομάδας, μια μέρα νωρίτερα, ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού πως επιθυμεί να αποχωρήσει οικειοθελώς αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Έτσι, στην παραλία, ο καλός του φίλος Νίκος Μπάρτζης έμοιαζε απαρηγόρητος. Κάτι που δεν έμεινε, βεβαίως, απαρατήρητο από τους συμπαίκτες του.

«Η συνέχεια δεν ξέρω τι εξέλιξη θα έχει καθώς και ο Νίκος είναι τραυματισμένος. Έχει μείνει μόνος του γιατί ο Τζέιμς εδώ μέσα ήταν το άλλο του μισό. Ο ένας στήριζε τον άλλον» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Χαμπέρη. «Τον ειδα αρκετά στεναχωρημένο, πως να μην είναι άλλωστε όταν φεύγει ο κολλητός του φίλος. Τον είδα ότι στεναχωρήθηκε πάρα πολύ και δεν ξέρω ποια θα είναι η πορεία του μες στο παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα αντέξει ο Νίκος” πρόσθεσε, με τη σειρά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

“Πολύ στενάχωρο όλο αυτό το γεγονός. Έβλεπα συνέχεια τον Νίκο, τον έχω έγνοια από χθες και είναι ράκος. Δεν ξέρω πως θα είναι μετά η ψυχολογία του. Στηριζόταν εντελώς πάνω στον Τζέιμς και είχε συνηθίσει να τον έχει” συμπλήρωσε η Καρολίνα Καλύβα.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουν για το έπαθλο της επικοινωνίας.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα όμως ο Γιώργος Λιανός έκανε μία ανακοίνωση στους παίκτες σχετικά με τον Νίκο Μπάρτζη.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε στους παίκτες πως ο Νίκος βρίσκεται στο νοσοκομείο για να εξετάσουν οι γιατροί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πόδι του.

«Νας σας ενημερώσω ότι ο Νίκος Μπάρτζης έχει μεταφερθεί στην κλινική, έχει ένα θέμα το οποίο από ότι φαίνεται επηρεάζει την επιγονατίδα του και θα πρέπει να το δουν οι γιατροί να δούμε τι ακριβώς γίνεται με τον μηνίσκο του. Επομένως θα πάει σήμερα για μαγνητικές και όλες τις εξετάσεις που πρέπει να κάνει. Ευχόμαστε φυσικά να είναι κάτι το οποίο μπορεί να ξεπεραστεί και να μπορεί να συνεχίσει στο φετινό Survivor. Επομένως σήμερα η μπλε ομάδα απαριθμεί τρία άτομα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY