Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Γκρίνια στην ελληνική καλύβα – Χάρηκαν οι Τούρκοι με την τελευταία αποχώρηση

Ξέσπασε ο Κυριάκος Πελεκάνος στο επεισόδιο του Survivor Ελλάδα – Τουρκία που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης από τον ΣΚΑΪ.

Survivor: Γκρίνια στην ελληνική καλύβα – Χάρηκαν οι Τούρκοι με την τελευταία αποχώρηση

Ξέσπασε ο Κυριάκος Πελεκάνος στο επεισόδιο του Survivor Ελλάδα – Τουρκία που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης από τον ΣΚΑΪ.

Ο παίκτης της ελληνικής ομάδας, είναι φανερά ενοχλημένος με τη συμπεριφορά του Βασίλη Βασιλικού και δεν δίστασε να πει στη κάμερα πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του γιατί είναι τοξικός άνθρωπος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Μετάνιωσα που ασχολήθηκα με τον Βασιλικό, δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ μαζί του, του δίνω πολύ αξία. Για το καλό της ομάδας μου απλά θα έχω μια συμβίωση μαζί του. Δεν θα ήθελα να τον έχω φίλο έξω στη ζωή μου, πόσο μάλλον μέσα στο Survivor. Τα τελευταία χρόνια οι τοξικοί άνθρωποι έχουν φύγει από τη ζωή μου, δεν ήρθα στον Άγιο Δομίνικο για να βρω άλλον έναν, μακριά».

Στο «στρατόπεδο» της τουρκικής ομάδας, η χθεσινή αποχώρηση της Ιουλιέτας από το reality επιβίωσης, έφερε διπλή χαρά στους. Αρχικά, όπως είπαν και οι ίδιοι, χάρηκαν που έφυγε η μεταφράστρια της ελληνικής ομάδας και τώρα θα είναι άνετοι να καταστρώνουν τα σχέδιά τους στον πάγκο ανενόχλητοι.

O Χικμέτ όμως, είχε κι άλλο λόγο για να είναι χαρούμενος. «Χάρηκα πολύ που δεν έφυγε ο Βασίλης, γιατί πέρασε μια βδομάδα από τότε που ήρθε, ανακάτεψε όλη την ελληνική ομάδα. Για εμάς είναι θετικό το ότι δεν έφυγε γιατί θα τσακώνονται μεταξύ τους. Το ηθικό μας είναι ανεβασμένο ενώ της αντίπαλης ομάδας όχι. Έτσι θα κερδίζουμε εμείς», είπε χαρακτηριστικά.

Στο παιχνίδι συμβόλων, οι συμμετέχοντες έπρεπε να χτίσουν μία σειρά από πυραμίδες, τις οποίες στη συνέχεια όφειλαν να γκρεμίσουν χτυπώντας τες με σακιά. Στους άνδρες επικράτησε ο Βασίλης Βασιλικός και στις γυναίκες η Δήμητρα, η οποία πλέον έχει δύο.

«Άχαστοι» εναντίον «Κάφρων»

Οι Έλληνες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, τους «Άχαστους» και τους «Κάφρους», και έπαιξαν κουίζ επιβίωσης. Νικητής αναδείχθηκε ο Βασίλης Σίμος που απόλαυσε τοστ με λουκάνικο συνοδεία αναψυκτικού. To έπαθλο, επέλεξε να το μοιραστεί με τους Κυριάκο, Ρία και Παναγιώτη.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY