Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Επική νίκη της Ελλάδας επί της Τουρκίας και νέος τσακωμός στην ελληνική ομάδα!

Ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας που παρόμοιο δεν έχουμε ξαναδεί στο Survivor.

Survivor: Επική νίκη της Ελλάδας επί της Τουρκίας και νέος τσακωμός στην ελληνική ομάδα!

Ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας που παρόμοιο δεν έχουμε ξαναδεί στο Survivor.

Οι Έλληνες κέρδισαν τον πρώτο αγώνα για την ασυλία με μια εμφάνιση σαρωτική!

Μέχρι τον πέμπτο γύρο, η Ελλάδα έχανε 4-1 από την Τουρκία. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, συνέβη κάτι μοναδικό. Η Ελλάδα κέρδισε 9 συνεχόμενες φορές, δεν έχασε ούτε έναν αγώνα και πήρε τη νίκη με 10-4!

Η χαρά στα πρόσωπα των Ελλήνων και στη… φωνή του Σάκη Τανιμανίδη ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Αντίθετα, οι παίκτες της τουρκικής ομάδας ήταν σοκαρισμένοι. Ο Ατσούν Ιλιτζαλί συνεχάρη την Ελληνική ομάδα για τη συγκλονιστική νίκη της, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε ότι δεν έχει ξαναδεί τέτοια νίκη όσα χρόνια παρουσιάζει το Survivor.

Σπόντα του Τόνι για τον Σπύρο και νέα ένταση στην Ελληνική ομάδα

Ένταση προκλήθηκε στην παραλία της Ελληνικής ομάδας λίγο πριν από τον πρώτο αγώνα για την ασυλία στο Survivor. Το επεισόδιο ξεκίνησε κατά την διάρκεια μιας συζήτησης που είχε ο Τόνι με τον Παναγιώτη και του έλεγε ότι αν τραυματιζόταν και ο γιατρός του έλεγε ότι δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα θα προτιμούσε να φύγει και να πάει σπίτι του.

Η Δήμητρα ακούγοντας την συζήτηση των συμπαικτών της είπε στον Τόνι να το πει αυτό μπροστά στον Σπύρο, αφού θεώρησε ότι ήταν σπόντα για εκείνον εφόσον είναι τραυματισμένος εδώ και καιρό. Στην συνέχεια, ο Τόνι είπε στον Σπύρο αυτά που είχε συζητήσει προηγουμένως και οι τόνοι ανέβηκαν…

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY