Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Ένταση στην ελληνική ομάδα – Ξέσπασε η Τουρκάλα που αποχώρησε

Δύο συναρπαστικούς αγώνες και ένα συμβούλιο αποχώρησης παρακολούθησαν στο επεισόδιο της Τρίτης οι τηλεθεατές του Survivor Ελλάδα - Τουρκία.

Survivor: Ένταση στην ελληνική ομάδα – Ξέσπασε η Τουρκάλα που αποχώρησε

Δύο συναρπαστικούς αγώνες και ένα συμβούλιο αποχώρησης παρακολούθησαν στο επεισόδιο της Τρίτης οι τηλεθεατές του Survivor Ελλάδα – Τουρκία.

Οι δύο ομάδες έδωσαν μία ακόμη σκληρή αναμέτρηση με έπαθλο φαγητό. Ο πρώτος αγώνας ήταν ντέρμπι, ωστόσο αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν ήταν οι Τούρκοι με σκορ 10 – 9.

Λίγο αργότερα, στον αγώνα ατομικού επάθλου, οι δύο ομάδες βρέθηκαν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο, με τη Σεντά από τις γυναίκες και τον Νίκο από τα αγόρια να αναδεικνύονται νικητές στην αναμέτρηση.

Στο συμβούλιο του νησιού υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Καντέρ, ο Οκάι και ο Ατακάν.

Το τηλεοπτικό κοινό στην Τουρκία διάλεξε να φύγει από το παιχνίδι η Καντέρ, η οποία κατηγόρησε τον Χικμέτ, λέγοντας πως κινεί τα νήματα ως βοσκός και τα πρόβατα τον ακολουθούν, ενώ όταν αποχώρησε από το συμβούλιο δεν μίλησε σε όλους τους συμπαίκτες της.

«Εδώ υπάρχει ο Hikmet ο βοσκός μαζί με τα πρόβατά του. Κινεί τα νήματα. Αλλά κάποια στιγμή τα νήματα θα κοπούν και τα πρόβατα θα σκορπιστούν. Περιμένω με ανυπομονησία εκείνη τη μέρα. Στους υπόλοιπους συμπαίκτες μου, στον Οκτάι, τον Ατακάν, τον Γιουσούφ, τη Μπουσρά και τον Καάν εύχομαι καλή επιτυχία. Εγώ θα τους υποστηρίζω», είπε η Kader.

Τα καρφιά τους κατά του Βασίλη Βασιλικού έριξαν ορισμένοι Έλληνες παίκτες του Survivor. Όπως τόνισε ο Τόνι Σταυράτης και ο Βασίλης Σίμος, ο νέος συμπαίκτης τους δεν κάνει δουλειές στην παραλία και είναι απόμακρος.

«Έχουν μπει δύο νέα παιδιά, όλη η ομάδα βοηθάει, η καινούργια κοπέλα έχει πάρει κάποιες αρμοδιότητες. Το καινούργιο το παιδί, ο Βασίλης, είναι κάπως απόμακρος. Δεν έχει δείξει ακόμα τη διάθεση να βοηθήσει, όπως βοηθούν όλοι οι άλλοι είτε στην καλύβα, είτε στη φωτιά, είτε σε οτιδήποτε άλλο. Δεν σημαίνει ότι δεν το θέλει, δεν ξέρω, θα το δούμε στην πορεία», είπε ο Τόνι Σταυράτης.

«Εμείς ήμασταν επί μισή ώρα με τα χέρια ψηλά, καρφώναμε καρφιά, φέρναμε ξύλα, οι κοπέλες καθάριζαν καρύδες και ο Βασίλης δεν έκανε ακριβώς τίποτα», είπε ο Βασίλης Σίμος.

Ο Βασίλης Βασιλικός δεν έχει «κολλήσει» με τους συμπαίκτες του στο Survivor και υπάρχει μια απόσταση, ωστόσο, άλλα λένε οι μεν και άλλα οι δε, για το ποιος έχει αυτή την ευθύνη.

Χθες, λοιπόν, μετά το αγώνισμα η ελληνική ομάδα επέστρεψε στην καλύβα, όπου σημειώθηκε ένα συμβάν που δεν είδαμε, αλλά οι παίκτες εξήγησαν τι συνέβη. Ο Βασίλης Σίμος κατηγόρησε τον Βασιλικό ότι του είπε κάτι για τις παρέες του έξω, ωστόσο, η απάντησή του ήρθε με μια ατάκα άνευ προηγουμένου.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY