Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Έχασε ξανά η Ελλάδα από τους Τούρκους! Έπεσαν έξω τα spoilers!

Όσα είχαν διαρρεύσει τις προηγούμενες ώρες για το Survivor (έκαναν λόγο για νίκη απόψε της Ελλάδας με 10-8 και επικράτηση με 2-1... στα πέναλτι), δεν επιβεβαιώθηκαν ούτε τώρα, με τα spoilers να διασύρονται ακόμη μία φορά.

Survivor: Έχασε ξανά η Ελλάδα από τους Τούρκους! Έπεσαν έξω τα spoilers!

Όσα είχαν διαρρεύσει τις προηγούμενες ώρες για το Survivor (έκαναν λόγο για νίκη απόψε της Ελλάδας με 10-8 και επικράτηση με 2-1… στα πέναλτι), δεν επιβεβαιώθηκαν ούτε τώρα, με τα spoilers να διασύρονται ακόμη μία φορά.

Οι Έλληνες παίκτες δεν κατάφεραν στο σημερινό αγώνισμα να πάρουν τη νίκη και ηττήθηκαν με 10-9 από τους Τούρκους, που διπλασίασαν τις επιτυχίες τους!

Το αρχικό 3-0 της Ελλάδας έγινε 3-5 και από εκεί και πέρα όλο το αγώνισμα ήταν θρίλερ, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ.

Το 7-9 έγινε 9-9 και οι δύο ομάδες πήγαν στο τελευταίο αγώνισμα!

Η Σάρα Εσκενάζυ με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκίνησαν πρώτες, πήραν ένα μεγάλο προβάδισμα και έφτασαν πρώτες στον στόχο, σηκώνοντας τη σημαία.

Ακολούθησαν, οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος, οι οποίοι τα πήγαν περίφημα και έφτασαν πρώτοι στον στόχο, ωστόσο, οι βολές του Ντάνου δεν ήταν όπως έπρεπε. Ήταν καλές, αλλά όχι τόσο ώστε να δώσουν τη νίκη στην Ελλάδα. Να σημειωθεί ότι ο αντίπαλος παίκτης έκανε πολύ καλές βολές, με αποτέλεσμα το τελικό 10-9 για τους Τούρκους.

Ο Γρηγόρης Μελάς, ωστόσο, στο newsit.gr είχε γράψει το εντελώς αντίθετο από τα όσα είχαν ειπωθεί στον τηλεοπτικό αέρα: Ότι δηλαδή οι Τούρκοι θα είναι οι νικητές και του δεύτερου αγώνα!

Πηγή: Zappit.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY