Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Ο Χανταμπάκης αποκάλεσε «σκουπίδια» τον Στάθη και τον Μπάρτζη

Χαμός στους Κόκκινους!

Survivor: Ο Χανταμπάκης αποκάλεσε «σκουπίδια» τον Στάθη και τον Μπάρτζη

Οι εντάσεις στο Survivor All Star δεν σταματούν και σύμφωνα με το «Πρωινό μας» στα επόμενα επεισόδια θα δούμε έναν νέο καυγά να λαμβάνει χώρα στην καλύβα των Διασήμων με πρωταγωνιστές τον Στέλιο Χανταμπάκη, τον Στάθη Σχίζα και τον Νίκο Μπάρτζη.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, ένα γεγονός, το οποίο θα γίνει γνωστό στα επόμενα επεισόδια, θα σταθεί η αφορμή να χάσει την ψυχραιμία του ο μέχρι τώρα ιδιαίτερα ήρεμος Στέλιος Χανταμπάκης και να πει χαρακτηριστικά «δεν ασχολούμαι εγώ με σκουπίδια», αναφερόμενος στους συμπαίκτες του, Στάθη Σχίζα και Νίκο Μπάρτζη.

Ο παραπάνω χαρακτηρισμός, σύμφωνα με το «Πρωινό μας», εκνεύρισε ιδιαίτερα τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος απάντησε στον Στέλιο Χανταμπάκη «Σε μένα μιλάς έτσι; Είσαι χειρότερος και από το 2017», ενώ θα τονίσει ότι η συμπεριφορά του Χανταμπάκη φέτος είναι διαφορετική μπροστά στις κάμερες και άλλη όταν αυτές δεν γράφουν.




Πάντως εάν όλα τα παραπάνω προβληθούν σε επόμενα επεισόδια του Survivor All Star, θα είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά φέτος που ο Στέλιος Χανταμπάκης θα μπλεχτεί σε καυγά στο παιχνίδι αφού μέχρι στιγμής έχει κρατήσει μια πολύ διακριτική στάση και χαμηλούς τόνους σε αντίθεση με το 2017 που ήταν αναμφίβολα ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης.




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY