Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Back to back νίκη για τους Κόκκινους – Στα σχοινιά οι Μπλε (vids)

Η διαμάχη στην Μπλε ομάδα καλά κρατεί...

Survivor: Back to back νίκη για τους Κόκκινους – Στα σχοινιά οι Μπλε (vids)

Δεύτερη νίκη σε αγώνισμα ομαδικής ασυλίας για την Κόκκινη ομάδα, που επικράτησε με σκορ 10-8 των Μπλε.

Από τους Μπλε δεν αγωνίστηκαν οι Αλέξης Παππάς και Chris Σταμούλης (χωρίς να έχουν πρόβλημα υγείας) και έτσι έδωσαν πέναλτι στους αντιπάλους τους. Ο Ηλίας Μπογδάνος αφιέρωσε τη νίκη στην Καρολίνα που είναι τραυματίας.

Δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα

Παρά την ήττα τους οι Μπλε αισθάνονται δικαιωμένοι, λόγω των ψυχικών αποθεμάτων που έδειξαν. Μάλιστα, κάποιοι παίκτες είπαν πως αυτή η ήττα είναι σαν νίκη, αφού έδειξαν μεγάλη ενότητα, εκτός βέβαια των Αλέξη και Chris.

Η κόντρα των δυο με την πλειοψηφία των συμπαικτών τους συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση.

Ο Πάνος Καλλίδης, παρότι συνήθως είναι χαμηλών τόνων, είπε πως δεν τους υπολογίζει και τους χαρακτήρισε ομαδούλα. Το γνωστό δίδυμο απάντησε πως ο Πάνος είναι ο χειρότερος παίκτης κι αποδείχθηκε ξανά, με τέσσερεις ήττες.

Όσο στην Μπλε ομάδα «ακόνιζαν τα ξίφη» τους, η Ελένη από την Κόκκινη ομάδα έχασε τις αισθήσεις της από έντονη ζαλάδα, αλλά ευτυχώς επέστρεψε γρήγορα χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Στην καλύβα των Κόκκινων σχολίασαν όσα διαδραματίζονται στην Μπλε ομάδα με τον Ηλία Μπόγδανο να τονίζει πως «ο James καλό είναι να μην μιλάει».

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως δεν θα βρίσκεται στο επόμενο συμβούλιο του νησιού, καθώς θα βρίσκεται στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους και θα διευθύνει τη συζήτηση, μέσω διαδικτυακής σύνδεσης.

Στο συμβούλιο τα μέλη της Κόκκινης ομάδας θα είναι ξανά παρατηρητές, ενώ όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα θα είναι από τους Μπλε.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY