Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (vids)

Ένταση στο συμβούλιο του νησιού.

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (vids)

Η Κόκκινη ομάδα ήταν χείμαρρος και με σαρωτική νίκη επικράτησε με το ευρύ σκορ, 10-3, της Μπλε ομάδας και κέρδισε την πρώτη ασυλία για αυτή την εβδομάδα.

Δείτε στιγμιότυπα

Η ατομική ασυλία

Αρκετοί εκ των παικτών των δυο ομάδων άφησαν να εννοηθεί ότι ορισμένοι από την Μπλε ομάδα δεν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και δεν στεναχωρήθηκαν ιδιαίτερα που θα βγει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από τη δική τους καλύβα. Το κλίμα στους Μπλε, όντως, μόνο δυσάρεστο δεν ήταν…

Επίσης ίσχυσε ο κανόνας των τριών. Η οικειοθελής αποχώρηση της Έλενας Κρεμλίδου, άφησε την Μπλε ομάδα μόνο με τρείς γυναίκες, κάτι που τους έδωσε ασυλία. Έτσι, ο πρώτος υποψήφιος έπρεπε να ήταν υποχρεωτικά άνδρας.

Στο παιχνίδι της ατομικής ασυλίας, λοιπόν, Αλέξης Παππάς και Πάνος Καλλίδης κοντραρίστηκαν μέχρι το τέλος, αλλά ο τραγουδιστής κέρδισε τον ηθοποιό και φόρεσε το κολιέ της ατομικής ασυλίας.

Αναστάτωση με τον Αλέξη Παππά

Στο συμβούλιο επικράτησε αναστάτωση σχετικά με το πως ψήφισαν οι παίκτες της Μπλε ομάδας, ενώ ειπώθηκε πως έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα, δείχνοντας πως υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα στο στρατόπεδό τους. Αυτό που έγινε ξεκάθαρο είναι πως οι Μπλε κατηγορούν τους Chris και Παππά, πως έχουν κάνει κλίκα.

Αργότερα η κουβέντα μετατοπίστηκε αποκλειστικά στον Αλέξη Παππά, ο οποίος κατηγορήθηκε για όσα άφησε να εννοηθούν για την Άννα Μαρία Βέλλη και την Ελευθερία Ελευθερίου, ότι δηλαδή ίσως να φλερτάρουν με άνδρες της καλύβας τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Αλέξης Παππάς πήρε όλες τις ψήφους των συμπαικτών του, εκτός από αυτή του Chris. Με 6 ψήφους, λοιπόν, ο γνωστό ηθοποιός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποχώρηση-Βόμβα: Η Έλενα Κρεμλίδου έφυγε οικειοθελώς από το Survivor

Survivor – Τριαντάφυλλος: «Η Ανθή δεν έπαιξε σε δύο ασυλίες και κερδίσαμε» (vid)

MasterChef: Το πρώτο Mystery Box έφερε συγκίνηση σε παίκτες και κριτές (vids)

Ο Γιώργος Χρανιώτης ξεσπά για τον Σταμάτη Γονίδη – «Μάλλον έχω βιαστεί και γω»

8 Λέξεις: Το κύκλωμα θέλει να βγάλει από τη μέση την Κατερίνα – Τι θα δούμε την Τρίτη

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY