Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Αυτές έκλεψαν τα βλέμματα και το «θάψιμο» στο πάρτι της Ένωσης

Η μεγάλη ώρα της ένωσης στο Survivor 3 έφτασε καθώς Έλληνες και Τούρκοι είχαν την ευκαιρία να φάνε, να πιουν, να διασκεδάσουν και να περάσουν μια υπέροχη βραδιά, παρέα, όλοι μαζί.

Survivor: Αυτές έκλεψαν τα βλέμματα και το «θάψιμο» στο πάρτι της Ένωσης

Η μεγάλη ώρα της ένωσης στο Survivor 3 έφτασε καθώς Έλληνες και Τούρκοι είχαν την ευκαιρία να φάνε, να πιουν, να διασκεδάσουν και να περάσουν μια υπέροχη βραδιά, παρέα, όλοι μαζί.

Πριν το πάρτι της ένωσης, έκαναν μπάνιο, φόρεσαν καθαρά ρούχα, έβαλαν αρώματα και άλλαξαν ριζικά την εικόνα τους. Οι παίκτριες ήταν περιποιημένες, βαμμένες, πραγματικές κούκλες! Οι παίκτες που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν η Δαλάκα με τον Ατακάν.

Το… ζευγάρι του Survivor έκατσε μαζί και ήπιε ακόμη και σταυρωτά το ποτό τους, ενώ η Κατερίνα του είπε πως είναι τέλειος!
Ο Σάκης Τανιμανίδης καλωσόρισε τους παίκτες και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση. Ωστόσο, πριν δώσει το σύνθημα για να ξεκινήσει η βραδιά, ο παρουσιαστής τους είπε πώς είχε μια μεγάλη έκπληξη. Μία… ζυγαριά!
Σημείωσε ωστόσο ότι δεν θα ζύγιζε όλους τους παίκτες ούτε τα κορίτσια, αφού δεν ήθελε να τα φέρει σε δύσκολη θέση, λέγοντας με χιούμορ: «τις γυναίκες δεν τις ρωτάνε την ηλικία και τα κιλά τους».

Όταν οι παίκτες ανέβηκαν στη ζυγαριά, έμεναν με το στόμα ανοιχτό, αφού δεν πίστευαν πώς έχουν χάσει τόσα κιλά. Για τα αγόρια αυτό δεν είναι και τόσο καλό, αφού συνειδητοποιούν πώς η μυϊκή τους μάζα έχει μειωθεί πολύ.
Στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor, στο πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης, οι παίκτες διαγωνίστηκαν στο τραγούδι.

Αρκετοί εντυπωσίασαν με τις ικανότητές τους, ωστόσο, η Ελπίδα ήταν αυτή που ξεχώρισε και κέρδισε την κριτική επιτροπή. Έτσι, του χρόνου θα επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, ως η νικήτρια του διαγωνισμού.

Η Ελληνίδα παίκτρια επέλεξε το τραγούδι της Φουρέιρα «Ραντεβού στην παραλία», εντυπωσιάζοντας και με τη σκηνική της παρουσία.

Στο πάρτι της ένωσης δεν έλειψε το… θάψιμο! Αρχικά οι παίκτες κάθισαν ως ομάδες σε ξεχωριστά σημεία, και μετά άλλαξαν θέσεις.

Η Seda, η Sude και η Busra κάθισαν μαζί και άρχισαν τα κουτσομπολιά για την εμφάνιση των Ελληνίδων.

«Οι πιο όμορφες είναι οι Τουρκάλες. Περισσότερο μου άρεσε η Ρία. Και το μακιγιάζ της είναι τέλειο. Αλλά είναι παλιομοδίτικο αυτό το ρούχο. Δεν μου άρεσε η Αφροδίτη. Ναι, στην Τουρκία δεν υπάρχει τέτοιο στυλ. Το πρόσωπο της Κατερίνας φαίνεται χλωμό. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Δήμητρας φαίνονται φυσικά, αλλά δεν μου άρεσε το φόρεμά της. Η Ρία μοιάζει με τη μητέρα στην Οικογένεια Άνταμς», ήταν τα σχόλια που έκαναν οι τρεις Τουρκάλες.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY