Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Αποβλήθηκαν η Ασημίνα και η Δαλάκα μετά το σκάνδαλο με το κινητό και τα τσιγάρα!

«Είδα την Ασημίνα με κινητό και την Δαλάκα να κρατάει ένα πακέτο τσιγάρα!», αποκάλυψε στο έκτακτο συμβούλιο ο Νίκος Μπάρτζης!

Survivor: Αποβλήθηκαν η Ασημίνα και η Δαλάκα μετά το σκάνδαλο με το κινητό και τα τσιγάρα!

Ένα αδιανόητο σκηνικό έλαβε χώρα στο Survivor, καθώς ο Νίκος Μπάρτζης ακολούθησε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα στο δάσος και τις έπιασε να έρχονται σε επαφή με έναν τρίτο άνθρωπο και να έχουν κινητό.

Ο ίδιος τα ομολόγησε όλα στο αποψινό συμβούλιο κι επικράτησε τεράστια ταραχή με τους παίκτες τον Τάκη Καραγκούνια να ουρλιάζει και τους παίκτες της μπλε ομάδας να αποχωρούν εν εξάλλω από το συμβούλιο. Το ίδιο έπραξαν κι οι παίκτες από την κόκκινη ομάδα με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ότι διακόπτεται το συμβούλιο του Survivor.

Μάταια η Ασημίνα προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, οι συμπαίκτες της έδειξαν πως δεν την πίστεψαν κι έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Νίκο Μπάρτζη. Τι θα συμβεί με τις δύο παίκτριες;




Οι πρώτες αντιδράσεις μετά το “σκάνδαλο” με το κινητό













Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους Survivor σε έκτακτο συμβούλιο, ενημερώνοντας τους παίκτες και το τηλεοπτικό κοινό πως έγινε έρευνα για τις καταγγελίες του Νίκου Μπάρτζη.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, έπρεπε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αξιολογήσουν όλη την κατάσταση και να μην υπάρχουν κάποιες υπόνοιες στον «αέρα» και μετά από την έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε πως η Ασημίνα και η Δαλάκα παρενέβησαν βασικούς κανόνες του παιχνιδιού, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή τους από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Όλοι οι παίκτες τον χειροκρότησαν μετά την ανακοίνωση της απόφασης της παραγωγής από τον Γιώργο Λιανό.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY