Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Αποχώρηση «βόμβα» ταρακούνησε για τα καλά την ομάδα των Διασήμων

Ο Rob έκανε την ανατροπή και έστειλε έναν Διάσημο εκτός Survivor!

Survivor: Αποχώρηση «βόμβα» ταρακούνησε για τα καλά την ομάδα των Διασήμων

Με μια μονομαχία ανδρών έμελλε να πέσει η αυλαία για την δεύτερη εβδομάδα του Survivor 2024, τη νύχτα της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ. Κι αυτό μιας και ένας Διάσημος ή ένας Μαχητής θα έπρεπε να αφήσει για πάντα τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει με μιας πίσω στην Ελλάδα.

Το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον το χθεσινό επεισόδιο και το Survivor ήταν πρώτο σε τηλεθέαση στο γενικό σύνολο του κοινού με μέσο όρο 18,9% και στο δυναμικό κοινό με 16,9%.

Πιο συγκεκριμένα, στον τάκο του Survivor για αυτή την εβδομάδα βρέθηκαν ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο Αλέξης Παππάς, ο Rob James Seymour και ο Νίκος Γκάνος. Έτσι, στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τους τέσσερις παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης στον στίβο μάχης.

Εκεί άλλωστε θα διεκδικούσαν όλοι, με νύχια και με δόντια, την παραμονή τουλάχιστον για μία ακόμα εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο. Όλοι οι παίκτες της μπλε ομάδας υποστήριξαν τον δικό τους… άνθρωπο, τον Rob James Seymour ενώ για την κόκκινη ομάδα τα πράγματα δεν ήταν το ίδιο καθαρά μιας και οι παίκτες μοιράστηκαν υποστηρίζοντας άλλοι τον Παύλοι Παπαδόπουλο, άλλοι τον Αλέξη Παππά και άλλοι τον Νίκο Γκάνο.

Εκείνος όμως που δεν θα έφτανε ποτέ στις τέσσερις νίκες και θα έμενε πίσω, στο σκορ, από τους άλλους τρεις αντιπάλους του θα έπρεπε να αποχωρήσει από το Survivor. Από τη διαδικασία «καθάρισε» πρώτος ο Αλέξης Παππάς για να τον ακολουθήσει, προς έκπληξη πολλών ο Rob James Seymour.

Γι’ αυτό και ο Νίκος Γκάνος με τον Παύλο Παπαδόπουλο έδωσαν την τελική μάχη με τον… τραγουδιστή να φτάνει πρώτος στις τέσσερις νίκες και να στέλνει εκτός Survivor τον πρώην παίκτη του Power of love και συγγραφέα που δεν απέσπασε ούτε μία νίκη.

«Να είστε δυνατοί, παίδες, όλοι! Ευχαριστώ Θεέ μου, ευχαριστώ» αναφώνησε ο Παύλος Παπαδόπουλος λίγο πριν αφήσει οριστικά τους συμπαίκτες τους και ταξιδέψει από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα.













Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY