Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Αποχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου – Αμηχανία για τον Σπύρο Μαρτίκα

Survivor: Η Βρισηίδα ξαφνιάστηκε με την αποχώρηση και ξέσπασε σε κλάματα.

Survivor: Αποχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου – Αμηχανία για τον Σπύρο Μαρτίκα

Με μία αποχώρηση ολοκληρώθηκε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά από σχεδόν έξι μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, κλήθηκε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της, να αφήσει την καλύβα στον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας πίστευε μέχρι την τελευταία στιγμή ότι θα παραμείνει στο Survivor, συνεπώς η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού την ξάφνιασε δυσάρεστα, με την ίδια να ξεσπά σε κλάματα. Παρά τις δυσκολίες που έχει το παιχνίδι, η Βρισηίδα Ανδριώτου επιθυμούσε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο και να συνεχίσει να ζει αυτή την εμπειρία.

Εκτός από την έκπληξη της ίδιας και οι υπόλοιποι παίκτες έδειξαν ότι δεν περίμεναν να ακούσουν το όνομά της, καθώς οι περισσότεροι πίστευαν ότι είχε έρθει η ώρα του Σπύρου Μαρτίκα να γυρίσει στην Ελλάδα. Εκείνη που στενοχωρήθηκε πολύ και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου, μιας και η Βρισηίδα Ανδριώτου αποτελούσε το στήριγμά της.

Δείτε το βίντεο:




Η Βρισηίδα Ανδριώτου στο τέλος της ημέρας άκουσε πως είναι εκείνη η οποία αποχωρεί από το παιχνίδι. Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έκανε την Ασημίνα Χατζηανδρέου να ξεσπάσει σε κλάματα.




Από την άλλη, ο Σπύρος Μαρτίκας παρακολουθούσε αμήχανος την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου.




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY