Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Αήθης επίθεση Κονδυλάτου κατά Κάτιας!

Δείτε τα ανάρμοστα σχόλια του Κονδυλάτου κατά του γνωστού μοντέλου!

Survivor: Αήθης επίθεση Κονδυλάτου κατά Κάτιας!

Με καθόλου κολακευτικά λόγια για την Κάτια Ταραμπάνο αναφέρθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως το μοντέλο αποχώρησε για λόγους υγείας από το φετινό Survivor!

Τόσο οι παίκτες των διασήμων όσο και οι παίκτες των μαχητών αιφνιδιάστηκαν με την αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού. Τα υπόλοιπα μέλη των διασήμων ευχήθηκαν “περαστικά” και “καλή τύχη” στην Κάτια Ταραμπάνκο, όμως δεν έλειψαν και οι μπηχτές.

Συγκεκριμένα, ο Περικλής Κονδυλάτος όχι μόνο δεν στενοχωρήθηκε με την αποχώρησή της, αλλά έσπευσε να ρίξει και τα «καρφιά» του: «Η Κάτια δεν υπήρξε μια αλληλέγγυα παίκτρια. Προτίμησε να παίξει με ένα ωφελιμιστικό τρόπο και έκανε κάποιες πράξεις που την τοποθέτησαν στη συνείδηση μου σε ένα μέρος που δεν μπορώ να έχω πολλά συναισθήματα για εκείνη. Εύχομαι να είναι καλά, να πάει καλά στη ζωή της και το Survivor να της γίνει μάθημα από εδώ και πέρα, ότι οι άνθρωποι γύρω της δεν είναι σκουλήκια που τους ποδοπατάς. Εύχομαι καλή τύχη».

Ο Τριαντάφυλλος μάλιστα φάνηκε να ξαφνιάζεται με τα λόγια του Περικλή λέγοντας «Τι λέει ρε;», ενώ ο Αλέξης Παππάς και ο Πάνος Καλίδης εξέφρασαν τη λύπη τους για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Περικλή Κονδυλάτο, όμως, κινήθηκε και η Ελευθερία Ελευθερίου αναφέροντας:: «Με την Κάτια ήμασταν διαφορετικοί χαρακτήρες. Αν έκρυβα τρεις κούπες στη τσάντα μου θα τις μοιραζόμασταν με τους άλλους. Δεν λειτούργησε στο κομμάτι της συμβίωσης της Κάτιας, Προσπάθησε να έχει ηγετικό ρόλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor: Αποχώρησε η Κάτια!

Έκτακτο συμβούλιο του νησιού στο Survivor!

Survivor: Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες Κόρομι και Μπαρτζής

Survivor: Στο νοσοκομείο ο Τζέιμς και η Έλενα

Survivor – Ελίζαμπεθ κατά Κάτιας: «Αν δεν αντέχει, να πάει σπίτι της»!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY