Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor 2024: Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, η Ασημίνα που θέλει να τη βγάλουν MVP, οι αρρώστιες της Αντωνά και η ψηφοφορία του κοινού

H στρατηγική, της στρατηγικής, ω στρατηγική!

Survivor 2024: Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, η Ασημίνα που θέλει να τη βγάλουν MVP, οι αρρώστιες της Αντωνά και η ψηφοφορία του κοινού

Ο Αλέξης Παππάς κυριάρχησε στις συζητήσεις των Μπλε μετά το Συμβούλιο στο Survivor καθώς όπως φαίνεται κατάφερε να τους κάνει άνω κάτω προτείνοντας να ψηφίσουν άντρα αντί για γυναίκα.

Οι Μπλε τελικά έβγαλαν τη Μαριλίνα αλλά στα κιου τους στις κάμερες είχαν θέματα με τον Αλέξη Παππά, όπως ο Σταμάτης για παράδειγμα που έφαγε ένα 5λεπτο να αναλύει το σκεπτικό Παππά.




Στους Κόκκινους πάλι συζητήθηκε ο πανικός των Μπλε να μην βγάλουν άντρα, η Ασημίνα όμως είχε δική της ατζέντα στο κεφάλι της. Όπως θα ακούσετε στο κιου της, το θέμα της είναι γιατί δεν προσπαθεί η ομάδα της να τη βγάλει ΜVP όπως έκανε με τη Δαλάκα και μήπως η ομάδα της θέλει να δώσει και αυτόν τον τίτλο στους Μπλε και εκείνη άδικα «σπάει» τα πόδια της για χάρη της ομάδας.




Στους τουιτεράδες πάντως, εκτός από το ότι δεν χωνεύουν τον Σταμάτη, προξενεί εντύπωση η Μαρία Αντωνά και πώς καταφέρνει κάθε φορά να είναι άρρωστη όταν υπάρχει αγώνισμα με νερό.

Εκτός αγωνίσματος και ο Φάνης και ο Περπατάρης λόγω τραυματισμού στο πόδι αλλά και η Όλγα Πηλιάκη που είναι στην κλινική για εξετάσεις.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY