Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Στεφανία Γουλιώτη για Μaestro: «Ο τρόπος που γεννάει η Αλεξάνδρα δεν είναι αυτός που περιμένουμε»

«Θα έχουμε κόντρα με την Κλέλια»

Στεφανία Γουλιώτη για Μaestro: «Ο τρόπος που γεννάει η Αλεξάνδρα δεν είναι αυτός που περιμένουμε»

Η Στεφανία Γουλιώτη, η οποία πρωταγωνιστεί στο Maestro, μίλησε στην «Ελένη» για την προσωπικότητά της αλλά και τη σειρά που κάνει πρεμιέρα τον Μάιο.

Μάλιστα όπως της είπε η Ελένη Μενεγάκη είχε άλλη εικόνα για την ηθοποιό, ότι είναι απρόσιτη και εκείνη της απάντησε ότι το ίδιο συμβαίνει και με τις σχέσεις της. «Εγώ τους σπιτώνω τους ανθρώπους!».

«Είμαι παιδί ενός μεγάλου έρωτα. Επικοινωνούσαν με αλληλογραφία, όπως τον παλιό καλό καιρό. Μετά ο πατέρας μου της ζήτησε να έρθει να τη γνωρίσει από κοντά» είπε.

Η ίδια αγαπά πολύ το θέατρο ενώ μάλιστα έχει βραβευτεί με το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη».

«Για εμένα ήταν απλά τα πράγματα και η ενασχόληση με το θέατρο. Ίσως ήταν ψυχική διέξοδος και δεν το άφησα ποτέ. Ακόμα και όταν έδωσα Πανελλήνιες, και το άφησα, το έβλεπα στον ύπνο μου. Η σχέση μου με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο δεν είχε αυτό το σπίρτο. Κατάλαβα αμέσως τη δυσκολία την πραγματική που έχει το θέατρο. Είναι δύσκολο να κάνεις θέατρο, και δεν μπορώ όταν ακούω κάποιον να λέει πως θα κάνει θέατρο για να ξεκουραστεί».

Και καθώς εξακολουθούσε να εντυπωσιάζει την Ελένη Μενεγάκη για το πόσο χείμαρρος είναι, της είπε: «Έχω τα όριά μου αλλά είμαι ανοιχτή. Τρόμαξα πολύ στον κορονοϊό, ήταν και λίγο υπαρξιακή η παύση και άρχισα να αναρωτιέμαι για τη χρησιμότητα του θεάτρου. Ποτέ δεν με απασχολούσαν τα χρήματα. Με τοποθετούσαν όλοι ότι είμαι η καλύτερη ηθοποιός της γενιάς της και δεν ανταποκρινόταν στην καθημερινότητά μου» ανέφερε.

Όσα είπε για το Maestro
Απαντώντας στην ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη για τους λόγους που είπε το «ναι», παρότι έχει αφοσιωθεί περισσότερο στο θέατρο, η ηθοποιός είπε πως δεν δυσκολεύτηκε καθόλου: «Με τον Χριστόφορο είχα εμπιστοσύνη ότι με αυτό που θα γράψει, θα είχα να ασχοληθώ πολύ. Δεν προλαβαίνεις στο πώς σκέφτεται στα παρακάτω. Μου έχει γράψει μια σκηνή με την Κλέλια που ερχόμαστε αντιμέτωπες».

Η τηλεοπτική Αλεξάνδρα αναφέρθηκε στον ρόλο της πρώην συζύγου του Ορέστη, που σαφέστατα έχει φωτιστεί με αρνητικά χρώματα από την πρώτη σεζόν. «Έχω ταυτιστεί με την κακιά, που δεν θέλω καθόλου, που ευτυχώς ο Χριστόφορος τώρα έχει γράψει κάτι σκηνές που αν βγω και από αυτόν τον κύκλο σαν την κακιά, δεν ξέρω…» είπε.

«Η Αλεξάνδρα έμεινε έγκυος με έναν ύπουλο τρόπο. Ο σκοπός είναι να δούμε ότι όλες οι κινήσεις είναι λόγω του τραύματος του παιδιού που έχασε προηγουμένως. Σκοπός είναι να φωτίσουμε τις αδύναμες πλευρές του χαρακτήρα. Φυσικά θα κάνει το μωράκι της, θα δούμε μωρό», πρόσθεσε.

«Βλέπεις μια γυναίκα που η πρόθεσή της είναι καλή. Θέλει να το μεγαλώσουν μαζί το παιδί. Δέχεται την άλλη την κοπέλα. Είναι πολύ μπροστά η γυναίκα, Σουηδία και βάλε! Η τύπισσα είναι φανταστική παιδιά, τι να λέμε τώρα;. Αυτό που λέει έξω της είναι ότι θέλει να μεγαλώσουν το παιδί μαζί. Αφού δεν μπορεί να τα βάλει με μια μικρότερη, του λέει οκ αλλά να είναι εδώ για το παιδί. Η γυναικεία πλευρά της, η ελπίδα μέσα της είναι ότι με αυτό τον τρόπο κάποια στιγμή θα ηρεμήσουν τα πράγματα και θα επανέλθει η σχέση. Είναι πολύ δύσκολη η κίνηση να πας σε ψυχολόγο, να εκτεθείς σε έναν άνθρωπο και να είσαι ειλικρινής.

Είναι ο μοχλός για να τον φέρει πίσω. Και μετά φυσικά λειτούργησε το γεγονός ότι έτσι όπως έχασε το παιδί, αυτό ήταν κάτι που το ζητάει ο γυναικείος οργανισμός. Από την άλλη είμαι πάρα πολύ αρνητική με τη χρησιμοποίηση του παιδιού γιατί πάνε και κάνουν παιδιά άνθρωποι που δεν έπρεπε να έχουν παιδιά. Έχουμε γενικά σαν κοινωνία επικοινωνήσει αυτό σαν πρότυπο, ότι είσαι επιτυχημένος όταν γίνεσαι γονιός. Δεν πέτυχες κοινωνικά αν γίνεις γονιός, δεν είναι έτσι τα πράγματα» λέει.

Κλείνοντας την αναφορά της στο Maestro, σημείωσε: «Αυτό που εμένα με τράβηξε πολύ στον δεύτερο κύκλο σεναριακά είναι η εμβάθυνση στις σχέσεις».

Η Στεφανία Γουλιώτη έκανε επίσης λόγο για σημαντικές ανατροπές. «Ακόμη και ανατροπές, θα δεις πως ο τρόπος που γεννάει η Αλεξάνδρα δεν είναι ένας τρόπος που περιμένουμε. Αλλά είναι πραγματικός» είπε.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY