Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Σταύρος Ζαλμάς: «Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από επώνυμους ανθρώπους και το έκοψα μαχαίρι»

Ο Σταύρος Ζαλμάς για τις παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί και το δημοσίευμα που υποστήριζε ότι είναι φορέας του AIDS.

Σταύρος Ζαλμάς: «Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από επώνυμους ανθρώπους και το έκοψα μαχαίρι»

Μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή ο Σταύρος Ζαλμάς.

Ανάμεσα σε άλλα, ο ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματική του διαδρομή, το δημοσίευμα που υποστήριζε ότι είναι φορέας του AIDS, αλλά και τις παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί από επώνυμους ανθρώπους.

«Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική, ήταν σαν να είχε πέσει βόμβα στο σπίτι. Δούλευα στην τράπεζα και μπήκα κρυφά στην δραματική σχολή. Ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση από το 1992. Θα μπορούσα να έχω κάνει τα διπλάσια σίριαλ από αυτά που έχω κάνει. Ήθελα να κάνω σωστή χρήση της τηλεόρασης γιατί φοβόμουν να μην καώ. Μου πρότειναν ρόλους με λίγο πιο περίεργους τύπους, πιο… επικίνδυνους. Έχω παρακαλέσει να κάνω κωμωδία, άλλα δεν μου το πρότειναν ποτέ», είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς.

«Στα νιάτα μου ήμουν πολύ ωραίο παιδί. Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από επώνυμους ανθρώπους και το έκοψα μαχαίρι, αμέσως. Άπλωναν το χέρι τους και πιάνουν. Είπα ότι αν το ξανακάνουν θα φάνε ξύλο. Τα media μού φέρθηκαν σκληρά. Υπάρχει μία μερίδα ανθρώπων που βρωμίζει το επάγγελμα της δημοσιογραφίας», ανέφερε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Αν είχα το μυαλό που έχω τώρα, θα τους είχα κάνει μήνυση και θα είχα βγάλει πολλά χρήματα. Είχε γίνει το 1994 και τότε το aids αντιμετωπιζόταν σαν πανούκλα», σημείωσε σε άλλο σημείο για το δημοσίευμα που υποστήριζε ότι είναι φορέας του AIDS.

Τέλος, ο Σταύρος Ζαλμάς είπε: «Σαν σύντροφος είμαι πάρα πολύ δοτικός. Έχω ζήσει πολύ έντονα τη ζωή μου. Ποτέ δεν έκλεισα τα ρολά. Πολλές φορές δεν εμπιστεύτηκα το ένστικτο μου και έκανα λάθος, τελικά. Στον έρωτα μετράει πολύ η πρώτη εντύπωση και η αύρα που έχει κάποιος. Όσο μεγαλώνω, μαθαίνω την διαδικασία της ερωτικής σχέσης και οδηγούμαι στον έρωτα».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY