Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Σου Κου Family: Η ανατρεπτική πρεμιέρα της εκπομπής

Όσα είπαν Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης στην έναρξη του "Σου Κου Family"!

Σου Κου Family: Η ανατρεπτική πρεμιέρα της εκπομπής

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΙ η εκπομπή «Σου Κου Family» με οικοδεσπότες τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η εκπομπή ξεκίνησε με ανατρεπτικό τρόπο, καθώς είδαμε τον παρουσιαστή να τραγουδά και στη συνέχεια να μπαίνει στο πλατό η σύζυγός του.

Οι δυο τους είχαν έναν απολαυστικό διάλογο, ευχαρίστησαν όσους τους έστειλαν δώρα και ευχές και υποδέχτηκαν στο πλατό τους συνεργάτες τους. Ο λόγος φυσικά για τον ραδιοφωνικό παραγωγό, Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και τη δημοσιογράφο, Μαρία Αντωνά.

Στην ομάδα ανήκει φυσικά και η Χριστίνα Πολίτη, η οποία ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, θα απουσιάζει από την πρεμιέρα και την αυριανή εκπομπή.

Τι είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη για την απουσία της Χριστίνας Πολίτη;

Από την ομάδα έλειπε φυσικά η Χριστίνα Πολίτη και η Αντελίνα Βαρθακούρη, εξήγησε τους λόγους.

«Όπως είχατε πληροφορηθεί η Χριστίνα Πολίτη είναι συνεργάτης της εκπομπής μας και πιστεύατε πως θα είναι εδώ σήμερα. Αυτό είναι το φυσιολογικό. Όμως η Χριστίνα Πολίτη, λόγω κάποιου προσωπικού θέματος, με όλο αυτό που έχει προκύψει με τον Κώστα Σπυρόπουλο, που είναι σύντροφός της, δε θα είναι στην παρέα μας. Αυτό το διάστημα. Θα ήθελα να σταματήσουμε αυτό το θέμα εδώ και να πάμε να σχολιάσουμε όλο αυτό που συμβαίνει» είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY