Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Σοκάρει ο Αλέξανδρος Μαρτίδης: «Με το που βγαίνει το παιδί δεν κλαίει, ήταν μελανιασμένο -Ήθελα να πεθάνω»

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης για την κόρη του και τον δύσκολο τοκετό της συντρόφου του.

Σοκάρει ο Αλέξανδρος Μαρτίδης: «Με το που βγαίνει το παιδί δεν κλαίει, ήταν μελανιασμένο -Ήθελα να πεθάνω»

Την καρδιά του στον Τάσο Ιορδανίδη «άνοιξε» ο Αλέξανδρος Μαρτίδης για λογαριασμό της εκπομπής «Μπαμπά-δες» στην ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων, ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τον δύσκολο τοκετό της συντρόφου του, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πώς ένιωσε όταν αντίκρισε την κόρη του για πρώτη φορά.

«Θυμάμαι ότι η σύντροφός μου δεν χαλάρωνε εύκολα για να βγει το παιδί και το παιδί, αντί να είναι μπρούμυτα, ήταν ανάσκελα και έβγαινε με το κεφάλι. Βγαίνει το παιδί και με το που βγαίνει, δεν κλαίει. Ήταν μελανιασμένο. Θυμάμαι ότι βάρεσαν συναγερμό γιατί μπήκαν και άλλοι μέσα και μου είπαν “πρέπει να βγείτε έξω”. “Δεν υπάρχει περίπτωση, κάντε τη δουλειά σας, εδώ θα μείνω”, τους απάντησα. Ήμουν σε αυτόν τον ήρεμο τόνο. Κράταγα την σύζυγο μου και της έλεγα “μην φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά” ενώ εγώ ήθελα να πεθάνω εκείνη την ώρα», είπε αρχικά ο νεαρός ηθοποιός που συμμετέχει στη «Γη της Ελιάς».

«Με το που ακούω το πρώτο της κλάμα, τρέχω εκεί, την βλέπω και νομίζω ότι… θα γίνει 18 και θα έχω την ίδια συγκίνηση πάντα για αυτή την ημέρα. Ήταν η ομορφότερη ημέρα της ζωής μου. Το πρώτο της κλάμα, το στοματάκι της, τα ματάκια της, το πρώτο της μπάνιο που της έκανα γιατί τους είχα ζητήσει πως ήθελα να το κάνω εγώ», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Μαρτίδης.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY