Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Σε… υψηλές στροφές το Βινύλιο με Σαββόπουλο και Πάολα!

Μετά την πρεμιέρα του επιτυχημένου Ράδιο Αρβύλα, το βράδυ της Τρίτης χαμήλωσαν τα φώτα και το Βινύλιο άρχισε να παίρνει στροφές και μάλιστα, οι στροφές αυτές ήταν πολύ πιο γρήγορες απ’ ό,τι στην προηγούμενη σεζόν. Με καλεσμένο τον Διονύση Σαββόπουλο, ο Αντώνης Κανάκης αιφνιδίασε ευχάριστα το μεταμεσονύκτιο τηλεοπτικό κοινό και το Βινύλιο έπαιξε στις 16,8 «στροφές» στο γενικό και στις 17,5 στο δυναμικό κοινό. Στις γυναίκες ηλικίας 18-24 η εκπομπή έφτασε στο 32,5, ενώ σημείωσε τηλεθέαση 23,5 στις γυναίκες 25-44. Τα παραπάνω ποσοστά είναι σαφώς πολύ υψηλότερα από αυτά που κατέγραφαν πέρυσι οι μετρητές της Nielsen για την εκπομπή, η οποία, μάλιστα, ανέβασε τα ποσοστά που «κληρονόμησε» από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Η απίθανη έκπληξη του Κανάκη στον Σαββόπουλο Μια έκπληξη είχε ετοιμάσει ο Αντώνης Κανάκης στον Διονύση Σαββόπουλο, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής Βινύλιο. «Εκτιμώ πόσο ακομπλεξάριστα επιβραβεύεις σύγχρονους λαϊκούς τραγουδιστές, ενώ άνθρωποι που αυτοπροσδιορίζονται ως έντεχνοι δεν το κάνουν σε καμία περίπτωση. Το χαίρομαι πάρα πολύ και το βρίσκω πολύ όμορφο. Έχω ακούσει να μιλάς πολύ όμορφα για τον Παντελή Παντελίδη, τον οποίο ο κόσμος αγάπησε πάρα πολύ. Για τον Νίκο Βέρτη, επίσης για την Πάολα που την είχες αποκαλέσει θηρίο της σκηνής», είπε ο Αντώνης Κανάκης κι εκείνη τη στιγμή άνοιξε η πόρτα και η Πάολα μπήκε στο πλατό στις μύτες των ποδιών της και στάθηκε ακριβώς από πίσω από τον Διονύση Σαββόπουλο. zappit.gr

Σε… υψηλές στροφές το Βινύλιο με Σαββόπουλο και Πάολα!

Μετά την πρεμιέρα του επιτυχημένου Ράδιο Αρβύλα, το βράδυ της Τρίτης χαμήλωσαν τα φώτα και το Βινύλιο άρχισε να παίρνει στροφές και μάλιστα, οι στροφές αυτές ήταν πολύ πιο γρήγορες απ’ ό,τι στην προηγούμενη σεζόν.

Με καλεσμένο τον Διονύση Σαββόπουλο, ο Αντώνης Κανάκης αιφνιδίασε ευχάριστα το μεταμεσονύκτιο τηλεοπτικό κοινό και το Βινύλιο έπαιξε στις 16,8 «στροφές» στο γενικό και στις 17,5 στο δυναμικό κοινό.

Στις γυναίκες ηλικίας 18-24 η εκπομπή έφτασε στο 32,5, ενώ σημείωσε τηλεθέαση 23,5 στις γυναίκες 25-44.

Τα παραπάνω ποσοστά είναι σαφώς πολύ υψηλότερα από αυτά που κατέγραφαν πέρυσι οι μετρητές της Nielsen για την εκπομπή, η οποία, μάλιστα, ανέβασε τα ποσοστά που «κληρονόμησε» από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Η απίθανη έκπληξη του Κανάκη στον Σαββόπουλο

Μια έκπληξη είχε ετοιμάσει ο Αντώνης Κανάκης στον Διονύση Σαββόπουλο, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής Βινύλιο. «Εκτιμώ πόσο ακομπλεξάριστα επιβραβεύεις σύγχρονους λαϊκούς τραγουδιστές, ενώ άνθρωποι που αυτοπροσδιορίζονται ως έντεχνοι δεν το κάνουν σε καμία περίπτωση. Το χαίρομαι πάρα πολύ και το βρίσκω πολύ όμορφο.

Έχω ακούσει να μιλάς πολύ όμορφα για τον Παντελή Παντελίδη, τον οποίο ο κόσμος αγάπησε πάρα πολύ. Για τον Νίκο Βέρτη, επίσης για την Πάολα που την είχες αποκαλέσει θηρίο της σκηνής», είπε ο Αντώνης Κανάκης κι εκείνη τη στιγμή άνοιξε η πόρτα και η Πάολα μπήκε στο πλατό στις μύτες των ποδιών της και στάθηκε ακριβώς από πίσω από τον Διονύση Σαββόπουλο.

zappit.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY