Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ρουσσέτος Δημητρόγλου: Ξέσπασε κατά της Φαίης Σκορδά για την επίθεση στον Παντελή Παντελίδη

Παράλληλα, ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκεια του για την διαχείριση που κάνει η οικογένεια του αείμνηστου τραγουδιστή στα τραγούδια του.

Ρουσσέτος Δημητρόγλου: Ξέσπασε κατά της Φαίης Σκορδά για την επίθεση στον Παντελή Παντελίδη

Έξι χρόνια συμπληρώθηκαν από τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016.

Με αφορμή την συγκεκριμένη τραγική επέτειο, ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου – επί χρόνια συνεργάτης και μουσικός του αδικοχαμένου τραγουδιστή – μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή της Κύπρου «Με αγάπη Χριστιάνα» για όσα συνέβησαν εκείνη την περίοδο, την επίθεση που δέχθηκε από εκπομπές, κυρίως από εκείνη της Φαίης Σκορδά μαζί με τον Άρη Καβατζίκη, τη Μαρία Ηλιάκη και την Σάσα Σταμάτη.

Ο μαέστρος και φίλος του Παντελή Παντελίδη ανέφερε πως κανείς δεν αντέδρασε όταν τραγούδησε για πρώτη και μοναδική φορά τα «Κατεχόμενα», ένα τραγούδι που μιλάει για τον έρωτα ενός Κύπριου που η σύντροφός του πουλάει έρωτα στην κατεχόμενη από τους Τούρκους μεριά του νησιού.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Ο στίχος με την “γκόμενα στα κατεχόμενα” . Η τελευταία συναυλία ήταν στην Κύπρο. Το είχαμε τραγουδήσει μπροστά στους Κύπριους, και είχε δει ότι οι αντιδράσεις ήταν καλές. Αισθανόταν πολύ άσχημα γιατί άλλα έλεγε το τραγούδι και αλλιώς το ερμήνευσαν οι πρωινές εκπομπές. Έφτιαξαν μια εκδοχή δική τους. Ήταν πολύ άσχημα εκείνη την εβδομάδα. Πενθούσε μέσα του… Όλα τα κανάλια έλεγαν ψεύδη για σένα και για την πατρίδα του. Ο Παντελής, ήταν στρατιωτικός και αγαπούσε την πατρίδα του. Σίγουρα, το έριξε ψυχολογικά λίγο πριν φύγει για την ζωή. Ήταν ψέμματα για να πουλήσουν αυτοί οι άνθρωποι σε αυτές τις εκπομπές και θα έπρεπε να ντρέπονται. Έχουν μερίδιο ευθύνης γιατί η ψυχολογία του δεν ήταν καλή και δεν είχε καθαρό μυαλό».

Παράλληλα, ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκεια του για την διαχείριση που κάνει η οικογένεια του αείμνηστου τραγουδιστή στα τραγούδια του.

Ειδικότερα, ο Ρουσέττος Δημητρόγλου τόνισε πως «με τον αδελφό του Παντελή δεν έχω συνεργαστεί, δεν μου έγινε καμία πρόταση. Γνώριζαν οι άνθρωποι ότι δεν είχα σχέση μαζί τους και ήξεραν ότι και ένα εκατομμύριο ευρώ να μου έδινα, όσα και αν μου έδιναν, δεν θα προχωρούσα σε κάτι τέτοιο. Όλη η κατάσταση μετά την απώλεια του Παντελή δεν μου άρεσε και για αυτό εγκατέλειψα τα τραγούδια. Δηλαδή έφτιαξα το «Θυμάμαι» και το «Άλλη μια ευκαιρία». Μετά δεν μου άρεσε όπως κινήθηκε όλο αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω ποιος το κατεύθυνε όλο αυτό. Δηλαδή να βγαίνουν τραγούδια όλη την ώρα από έναν άνθρωπο που έχει φύγει».

«Ας είχαμε κάνει έναν δίσκο με ολοκληρωμένο στη μνήμη του. Αυτό το πράγμα που έγινε δεν μου άρεσε. Επίσης, δεν μου άρεσε πως τα τραγούδια που είχαν δώσει σε μένα για να φτιάξω δεν είχαν καθαρή την κυματομορφή της φωνής» πρόσθεσε ο επί χρόνια συνεργάτης και μουσικός του Παντελή Παντελίδη, Ρουσσέτος Δημητρόγλου στην Κυπριακή τηλεόραση.

Δείτε ξανά τι είχε πει η Φαίη Σκορδά και κάποιοι συνεργάτες της για τον Παντελή Παντελίδη

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY