Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι ισχυρίζεται στην απολογία της – «Η Τζωρτζίνα, ήταν, είναι και θα είναι για πάντα το παιδί μου»

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι ισχυρίζεται στην απολογία της – «Η Τζωρτζίνα, ήταν, είναι και θα είναι για πάντα το παιδί μου»

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι για πάντα η μητέρα της Τζωρτζίνας, αυτό το δικαίωμα δε μπορεί να μου το στερήσει κανείς» υποστήριξε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρούλα Πισπιρίγκου από το εδώλιο της κατηγορουμένης περιέγραψε την Τζωρτζίνα ως ένα δραστήριο και πανέξυπνο παιδί και ανέφερε διάφορα περιστατικά από το πώς ήταν η κόρη της ως παιδί μέχρι να αρρωστήσει.

«Μου είναι αδιανόητο να μιλάω για την Τζωρτζίνα σε παρελθόντα χρόνο, η Τζωρτζίνα είναι… να λέω πάλι είναι… Συγχωρήστε με…» είπε χαρακτηριστικά ενώ σε άλλο σημείο τόνισε «έχω παρουσιαστεί ως ψυχρή και χωρίς συναίσθημα, ωστόσο τώρα εκφράζομαι, είναι η πρώτη φορά που μιλάω για την κόρη μου».

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της απολογίας της, η Ρούλα Πισπιρίγκου κάνει συχνές αναφορές στον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY