Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Rising Star – Hot seat: Ο Ρέμος πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα την Βανδή! (vids)

Η αγωνία χτύπησε «κόκκινο» σε ακόμη ένα επεισόδιο του Rising star, καθώς όσο πλησιάζουμε στο τέλος η αδρεναλίνη των παικτών αλλά και του κοινού ανεβαίνει, και όλοι περιμένουν να δουν ποιο θα είναι το επόμενο μεγάλο αστέρι της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Rising Star – Hot seat: Ο Ρέμος πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα την Βανδή! (vids)

Η αγωνία χτύπησε «κόκκινο» σε ακόμη ένα επεισόδιο του Rising star, καθώς όσο πλησιάζουμε στο τέλος η αδρεναλίνη των παικτών αλλά και του κοινού ανεβαίνει, και όλοι περιμένουν να δουν ποιο θα είναι το επόμενο μεγάλο αστέρι της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Στο τέταρτο επεισόδιο της φάσης του «Hot seat» οι διαγωνιζόμενοι ανταγωνίστηκαν μεταξύ τους σε σόλο εμφανίσεις, με τους κριτές να επιλέγουν εκείνοι το τραγούδι με το οποίο θα ζητήσουν τις ψήφους των τηλεθεατών και όλης της κριτικής επιτροπής.

Η έναρξη του show

Το διαγωνιστικό μέρος άνοιξε με τον Σωτήρη Καρυστινό από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου, με τον νεαρό καλλιτέχνη να ερμηνεύει την «Πριγκηπέσσα» του Σωκράτη Μάλαμα και να συγκεντρώνει ποσοστό 87%.

Ξανά από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου ήταν ο επόμενος παίκτης, καθώς είδαμε τον Δημήτρη Γερογιάννη να τραγουδάει το «SuperGirl» και να συγκεντρώνει ποσοστό 78%.

Στο επόμενο live πέρασε ο Σωτήρης και στον καναπέ κάθισε ο Δημήτρης.

Η Κέλλυ Βουδούρη από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα ήταν η επόμενη διαγωνιζόμενη που ανέβηκε στη σκηνή του Rising Star, με την 26χρονη τραγουδίστρια να ερμηνεύει το «Προσωπικά» και να συγκεντρώνει ποσοστό 82%.

Η Κέλλυ πέρασε στο επόμενο live και ο Δημήτρης παρέμεινε στη θέση του.

Η 16χρονη Κλώντια – Άννα Γιαουμπλάρη από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου ανέβηκε στη σκηνή και συγκλόνισε με την ερμηνεία της στο «Βενζινάδικο» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, συγκεντρώνοντας ποσοστό 87%.

Η Κλώντια – Άννα πέρασε στο επόμενο live και ο Δημήτρης παρέμεινε στον καναπέ.

Από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, ο Πάνος Σμυρναίος ανέβηκε στη σκηνή του μουσικού τάλεντ σόου του ΑΝΤ1, και ερμήνευσε τα «Παραπονεμένα λόγια», συγκεντρώνοντας ποσοστό 83%.

Ο Πάνος πέρασε στο επόμενο live και ο Δημήτρης παρέμεινε στη θέση του.

Άλλη μία σπουδαία ερμηνεία πρόσθεσε κατά την παρουσία της στο Rising Star η Cynthia Veronica Zietara, η οποία τραγούδησε με μοναδικό τρόπο το «Don’t cry for me Argentina» και συγκέντρωσε ποσοστό 84%.

Η Cynthia πέρασε στο επόμενο live και ο Δημήτρης παρέμεινε στη θέση του.

Το «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις» του Φίλιππου Πλιάτσικα τραγούδησε ο Μιχάλης Καραγκούνης από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει ποσοστό 86%.

Στο επόμενο live πέρασε ο Μιχάλης, με τον Δημήτρη να μην… κουνιέται από τον καναπέ.

Επόμενος που ανέβηκε ήταν ο Μηνάς Τσίγκος από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα, με τον 33χρονο ροκά να ερμηνεύει με το δικό του τρόπο το «Μη γυρίσεις» των αδελφών Κατσιμίχα και να συγκεντρώνει ποσοστό 72%.

Ο Δημήτρης μετά από μεγάλη αναμονή πέρασε στο επόμενο live και στη θέση του βρέθηκε ο Μηνάς.

Η Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου ανέβηκε στη σκηνή του Rising Star, με την νεαρή κοπέλα να τραγουδάει το «Κουβέντα στην κουβέντα» της Πάολας και να συγκεντρώνει ποσοστό 88%.

Η Έλενα πέρασε στο επόμενο live και ο Μηνάς παρέμεινε στη θέση του.

Το «Θες» του Δημήτρη Μητροπάνου τραγούδησε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή, με τον νεαρό λαϊκό τραγουδιστή να συγκεντρώνει ποσοστό 85%.

Ο Δημήτρης πέρασε στο επόμενο live και ο Μηνάς μένει στον καναπέ.

Το «Smooth» του Κάρλος Σαντάνα τραγούδησε με το δικό του τρόπο ο Νίκος Μακαντάσης, με τον 23 ετών τραγουδιστή να συγκεντρώνει ποσοστό 68%.

Ο Μηνάς πέρασε στο επόμενο live και ο Νίκος κάθισε εκείνος στον καναπέ.

Το «Διθέσιο» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη ερμήνευσε η Αναστασία Ιωακειμίδου από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα, με την 28χρονη τραγουδίστρια να συγκεντρώνει ποσοστό 73%.

Η κίνηση του Ρέμου να δώσει την τελευταία στιγμή το «5άρι» του έκρινε τη… μάχη ανάμεσα στον Νίκο και την Αναστασία, η οποία πέρασε στο επόμενο live.

Στη σκηνή του Rising Star ανέβηκε η Δέσποινα Βανδή, η οποία τραγούδησε γνωστές επιτυχίες της όπως: το «Πέρασα να δω», το «Αυτή είναι η διαφορά μας», το «Υπάρχει ζωή», το «Γιατρικό», το «Τι σημασία έχει», το «Χωρίς Εσένα», το «Όλα οδηγούν σε σένα», το «Χάνω εσένα», το «Η Γη και η Σελήνη», το «Θα ‘θελα», το «Στα ‘δωσα όλα», «Το αστέρι μου», τα «Γυρίσματα» και «Το μαξιλάρι».

Μετά από αυτή τη μίνι-συναυλία, στη σκηνή του Rising Star ανέβηκε ο Γιάννης Ξανθόπουλος από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, με το 16χρονο αγόρι να ερμηνεύει τις «Δύσκολες στιγμές» της Νατάσας Θεοδωρίδου και να συγκεντρώνει ποσοστό 93%.

Ο Γιάννης πέρασε στο επόμενο live και ο Νίκος παρέμεινε στη θέση του.

Τελευταίος διαγωνιζόμενος ήταν ο Στέλιος Τσάκωνας από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή, με τον νεαρό τραγουδιστή να ερμηνεύει το «Θέλω να σε ξαναδώ» του Νότη Σφακιανάκη και να συγκεντρώνει ποσοστό 93%.

Στο επόμενο live πέρασε ο Στέλιος και αποχώρησε ο Νίκος Μακαντάσης. Τον νεαρό τραγουδιστή είχε σώσει η Δέσποινα Βανδή την τελευταία στιγμή σε προηγούμενο επεισόδιο του Rising Star για να περάσει εκείνον αντί της Ηρώς Κλείτου από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος σήμερα έδωσε την τελευταία στιγμή το «5άρι» του στην Αναστασία Ιωακειμίδου του Κώστα Μακεδόνα.

Επόμενο ραντεβού την Κυριακή 2 Απριλίου,όπου στο Rising Star θα δούμε σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως την Γλυκερία, την Καίτη Γαρμπή και τον Χρήστο Δάντη.

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάγωσαν στο Rising Star – Ο Λιάγκας αδιαθέτησε on air!
Rising Star: Η Cynthia ανέτρεψε το φινάλε «Don’t cry for me Ελλάδα» και έγινε χαμός!
Ο Γιάννης Ξανθόπουλος σαρώνει στο Rising Star – Η… μαμαδίστικη συμβουλή της Δέσποινας Βανδή (video)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY