Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Πρωινό μας: Η ιστορία που «λύγισε» τη Φαίη στον αέρα του ΣΚΑΪ

«Εύχομαι όλα τα παιδιά να βγουν από τα νοσοκομεία», είπε, μεταξύ άλλων, η 19χρονη Ραφαέλα,

Πρωινό μας: Η ιστορία που «λύγισε» τη Φαίη στον αέρα του ΣΚΑΪ

Η Φαίη Σκορδά φιλοξένησε στην τελευταία εκπομπή του «Πρωινού μας» για το 2022 τα παιδιά του «Make-A-Wish», προσπαθώντας έτσι να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να πραγματοποιηθούν κι άλλες ευχές ενόψει της εορταστικής περίοδο.

Ένα από τα παιδιά που βρέθηκαν στο πλατό ήταν η 19χρονη Ραφαέλα, τα λεγόμενα της οποίας «λύγισαν» την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της.

«Θέλω να ευχηθώ υγεία για όλο τον κόσμο και όλα τα παιδιά να βγουν από τα νοσοκομεία, να μην ξαναυπάρξουν. Συγγνώμη», είπε αρχικά η Ραφαέλα ξεσπώντας σε λυγμούς. Τότε η Φαίη Σκορδά, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, την πλησίασε και την αγκάλιασε.




Και η Ραφαέλα συνέχισε τον λόγο της: «Πριν αφήσω το μικρόφωνο, θέλω να πω σε όλα τα παιδιά, γιατί για τα παιδιά μιλάμε σήμερα, ότι αυτό που περνάνε είναι μία μπόρα και θα περάσει. Το λέω με δάκρυα και συγκινούμαι γιατί πέρυσι έβλεπα μέσα από το νοσοκομείο τις ευχές άλλες παιδιών να πραγματοποιούνται και τώρα είμαι απ’έξω και θα είστε και εσείς, θα το νικήσετε, είμαι σίγουρη.

Για να βγει το ουράνιο τόξο πάντα χρειάζεται και μια μικρή μπόρα. Να πιστεύετε γιατί χρειάζεται και η πίστη. Να ελπίζετε και να μην σταματάτε να κάνετε όνειρα».




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY