Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Power of Love: Το σαρδάμ της Ρένιας «γκρέμισε» το πλατό

Το πιο επικό σαρδάμ που έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα στο Power of Love ξεστόμισε η Ρένια Τσακίρη.

Power of Love: Το σαρδάμ της Ρένιας «γκρέμισε» το πλατό

Το πιο επικό σαρδάμ που έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα στο Power of Love ξεστόμισε η Ρένια Τσακίρη.

Η παίκτρια ήθελε να πει πως γενικά είναι επιφυλακτική με όλους, ωστόσο, η λάθος λέξη που χρησιμοποίησε έκανε τους πάντες να κλάψουν από τα γέλια, ενώ χαμός έγινε και στο twitter.

«Γενικά είμαι προφυλακτική», είπε η Ρένια και όλοι οι παίκτες, και η Μαρία Μπακοδήμου μαζί τους, έβαλαν τα γέλια, μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό που μόλις άκουσαν.

Ενοχλημένη η Έλενα με την αδιαφορία του Βασίλη

Παρ’ όλο που η Έλενα Πολυχρονοπούλου έχει δείξει ανοιχτά το ενδιαφέρον της για τον Βασίλη Χαλκιά, εκείνος δεν δείχνει να αντιδρά ανάλογα στο διακριτικό φλερτ της.

Μάλιστα, απόψε το βράδυ, η Έλενα βρέθηκε με άλλες κοπέλες στο σπίτι των αγοριών αλλά εκείνοι έφυγαν, κάτι που την ενόχλησε πολύ.

Μάλιστα, το συζήτησε με τη Ζένια ξεκαθαρίζοντας πως δεν σκοπεύει να διεκδικήσει ξανά τον Βασίλη. «Πάμε γι’ άλλα» είπε η Έλενα, ενοχλημένη με τη συμπεριφορά του. Μάλιστα, αποκάλυψε στους συμπαίκτες της πως στενοχωρήθηκε με όλα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Βασίλη και την ίδια.

Η Ρένια «γνώρισε» τον Αντώνη στον μπαμπά της- Το μήνυμά της στην κάμερα

Η Ρένια και ο Αντώνης έδειξαν σχεδόν αμέσως ο ένας στον άλλο την συμπάθειά του στο Power of love.

Ήταν οι πρώτοι παίκτες που ήρθαν κοντά από τις πρώτες κιόλας μέρες.

Ο χαρακτήρας του Αντώνη είναι αυτός που κέρδισε τη Ρένια, η οποία μέσα από την κάμερα έστειλε το μήνυμά της στον πατέρα της.

Μάλιστα, η Ρένια τον ρώτησε μεταξύ σοβαρού και αστείου εάν θα την παντρευτεί και εκείνος της είπε «όχι» αφού δεν θέλει να κάνει εκείνος την πρόταση. Σε συζήτηση που είχε με την συμπαίκτριά της της αποκάλυψε πως την έχει κερδίσει το γεγονός ότι για την ηλικία του είναι ώριμος.

Η Μπακοδήμου ρώτησε τον Γιάννη αν έχει κάνει botox

Ο Γιάννης του Power of love έχει συζητηθεί αρκετά για την εμφάνισή του.

Τα έντονα φρύδια του και το ατσακάλωτο μέτωπό του, στάθηκαν αφορμή, έτσι ώστε η Μαρία Μπακοδήμου να του ζητήσει να ζαρώσει το μέτωπό του έτσι ώστε να δουν αν έχει κάνει μπότοξ. Ο Γιάννης ήρθε σε δύσκολη θέση, αλλά δεν της χάλασε το χατίρι και εξήγησε ότι φαίνεται έτσι επειδή του βάζουν αρκετό μακιγιάζ.

Μάλιστα, ο παίκτης έχει δεχτεί αρκετό τρολ και στα social media, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν τον ενοχλεί, αφού το αντιμετωπίζει με χιούμορ.

Ο Βασίλης δίνει εξηγήσεις στην Έλενα

Ο Βασίλης και η Έλενα κάθονται κάποια στιγμή μόνοι και απομονώνονται από τους υπόλοιπους για να συζητήσουν την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους.

Η Έλενα στενοχωρήθηκε και θύμωσε συγχρόνως που ο Βασίλης έφυγε όταν εκείνη πήγε στο σπίτι των αγοριών. Μάλιστα η όμορφη ξανθιά παίκτρια λίγο πριν είχε δηλώσει στη Ζένια ότι τελειώνει το φλερτ που είχε με τον Βασίλη καθώς δεν της άρεσε καθόλου η συμπεριφορά της.

Ο Βασίλης πάντως, δικαιολογήθηκε λέγοντας πως έφυγε γιατί είχε κανονίσει μαζί με τους άλλους συμπαίκτες του να πάνε στο σπίτι των κοριτσιών. Δικαιολογία που δεν φάνηκε να αρέσει και πολύ στην Έλενα η οποία όμως δείχνει να είναι έτοιμη να δώσει ακόμα μία ευκαιρία.

Αυτοί είναι οι πιο αγαπητοί παίκτες του κοινού

Το κοινό ψήφισε τους πιο αγαπητούς παίκτες στο σπίτι του Power of love.

Μια ψηφοφορία που είχε ανατροπές και πρόσωπα έκπληξη.

Η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε τα τρία αγόρια και τα τρία κορίτσια, ενώ στην συνέχεια είπε ποιος ήταν εκείνος από το κάθε σπίτι που είχε τις περισσότερες ψήφους.

Από το σπίτι των γυναικών ήταν η Ζένια και από το σπίτι των ανδρών ήταν ο Φίλιππος.

Οι νικητές είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν από ένα ακόμα άτομο έτσι ώστε να φάνε όλοι μαζί.

gossip-tv.gr – zappit.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY