Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«ΠΟΠ Μαγειρική» με τον Ανδρέα Λαγό: Καλεσμένοι οι Κώστας Λασκαράτος, Χριστίνα Λαμπίρη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Χάρης Βαρθακούρης, Κρατερός Κατσούλης

Δευτέρα 18 έως Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, καθημερινά στις 14:00

«ΠΟΠ Μαγειρική» με τον Ανδρέα Λαγό: Καλεσμένοι οι Κώστας Λασκαράτος, Χριστίνα Λαμπίρη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Χάρης Βαρθακούρης, Κρατερός Κατσούλης

Η «ΠΟΠ Μαγειρική», η αγαπημένη εκπομπή με τον σεφ Ανδρέα Λαγό, κάθε ημέρα, στις 14:00,  μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αποδεικνύοντας ότι η μαγειρική μπορεί να εκτοξεύσει τις αισθήσεις σώματος και νου.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η εκπομπή που μας μαθαίνει όλους τους θησαυρούς της ελληνικής υπαίθρου, έρχεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, με νέες συνταγές, εκλεκτούς καλεσμένους και μοναδικές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.

Ο σεφ Ανδρέας Λαγός, με αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και ηθοποιούς, μαγειρεύει, πλημμυρίζοντας την κουζίνα της «ΠΟΠ Μαγειρικής» με διατροφικούς θησαυρούς της Ελλάδας. Εκατοντάδες ελληνικά, αλλά και κυπριακά προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ αξιοποιούνται μέσα από δημιουργικές, ευφάνταστες, αλλά και γρήγορες και οικονομικές συνταγές.

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023, στις 14:00

«Τα κλασικά χριστουγεννιάτικα φαγητά και γλυκά: Ρολό κιμά με σταφίδες και αρωματικό ρύζι & Μπαχαρένια μελομακάρονα με σοκολάτα»
Καλεσμένος στην εκπομπή ο Κώστας Λασκαράτος

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023, ο Ανδρέας Λαγός στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» βάζει τα γιορτινά του και υποδέχεται τον γνωστό δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Κώστα Λασκαράτο. Μαζί για πρώτη φορά δίνουν προτάσεις για το εορταστικό τραπέζι των Χριστουγέννων δημιουργώντας φαγητά και γλυκά για εκείνη την τόσο ξεχωριστή ημέρα. Ρολό κιμά με σταφίδες και αρωματικό ρύζι, αλλά και μπαχαρένια μελομακάρονα με σοκολάτα, και το στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» αποκτά εορταστικό αέρα και μυρωδιές Χριστουγέννων.

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023, στις 14:00

«Το στρώσιμο του εορταστικού τραπεζιού: Babka ψωμί με μέλι και γραβιέρα & Κουραμπιέδες με φιστίκι, ροδόνερο και τριαντάφυλλο»
Καλεσμένη στην εκπομπή η Χριστίνα Λαμπίρη

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023, η «ΠΟΠ Μαγειρική» γεμάτη χριστουγεννιάτικα στολίδια και ο Ανδρέας Λαγός υποδέχονται μία κυρία της ελληνικής τηλεόρασης με μακροχρόνια εμπειρία. Η Χριστίνα Λαμπίρη έρχεται στην εκπομπή και μαζί με τον σεφ προετοιμάζουν το εορταστικό τραπέζι με μοναδικές γεύσεις. Babka ψωμί με μέλι και γραβιέρα και κουραμπιέδες με φιστίκι, ροδόνερο και τριαντάφυλλο είναι τα δύο πιάτα που σκορπούν χριστουγεννιάτικες μυρωδιές. Η Χριστίνα Λαμπίρη μιλάει για τα έντονα χρόνια της τηλεόρασης και μας αποκαλύπτει και τα νέα της επαγγελματικά βήματα.

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, στις 14:00

«Κάθε γιορτή και ένα τραπέζι: Σούπα με ψητά καρότα, μήλα, προσούτο και ξηρούς καρπούς & Μους σοκολάτας με ελαιόλαδο»
Καλεσμένος στην εκπομπή o Αλέξανδρος Μπουρδούμης 

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, ο Ανδρέας Λαγός και η ΠΟΠ Μαγειρική προετοιμάζονται για τα εορταστικά γεύματα και σε αυτή την προετοιμασία έχουν σύμμαχο έναν από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες ηθοποιούς. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης «εισβάλλει» στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» και μαζί με τον σεφ φτιάχνουν σούπα με ψητά καρότα, μήλα, προσούτο και ξηρούς καρπούς, αλλά και μία μους σοκολάτας με ελαιόλαδο. Ο γνωστός ηθοποιός μάς αποκαλύπτει τα νέα του θεατρικά βήματα με το μιούζικαλ «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας».

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, στις 14:00

  «Εορταστικό τραπέζι με κυνήγι: Ψητή πάπια με ροζ γκρέιπφρουτ &
Γλύκισμα με φιστίκι Αιγίνης και κρέμα βανίλιας»
Καλεσμένος στην εκπομπή ο Χάρης Βαρθακούρης

 Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, ο Ανδρέας Λαγός υποδέχεται στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» έναν από τους πιο ταλαντούχους και καταξιωμένους Έλληνες τραγουδιστές, τον Χάρη Βαρθακούρη.
Μαζί οι δύο τους ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό εορταστικό τραπέζι για τα Χριστούγεννα με κυνήγι. Δύο μοναδικά πιάτα, το πρώτο ψητή πάπια με ροζ γκρέιπφρουτ και το δεύτερο πιάτο γλύκισμα με φιστίκι Αιγίνης και κρέμα βανίλιας, και με αυτά τα δύο θα καταπλήξουν τους καλεσμένους του τραπεζιού.

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, στις 14:00

«Σαλάτα αρωματικών με σάλτσα ροδιού, παστέλι καρύδι και γεμιστά σύκα & Βασιλόπιτα με κάστανο»
Καλεσμένος ο Κρατερός Κατσούλης

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, η ΠΟΠ Μαγειρική και ο Ανδρέας Λαγός υποδέχονται στο στούντιο έναν ηθοποιό που έχει γράψει την προσωπική του ιστορία τόσο στην ελληνική τηλεόραση όσο και στο θέατρο. Ο λόγος για τον Κρατερό Κατσούλη, ο οποίος μαζί με τον Ανδρέα Λαγό ετοιμάζουν δύο νέες συνταγές για τα εορταστικά γεύματα. Σαλάτα αρωματικών με σάλτσα ροδιού, παστέλι καρύδι και γεμιστά σύκα, αλλά και μία βασιλόπιτα με κάστανο, και το εορταστικό τραπέζι θα είναι μια γευστική πανδαισία.

Γιατί η μαγειρική μπορεί να είναι ΠΟΠ!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY