Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«ΠΟΠ Μαγειρική» με τον Ανδρέα Λαγό: Καλεσμένοι οι Εβελίνα Νικόλιζα, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Κατερίνα Μάντζιου, Κάρμεν Ρουγγέρη και Δημήτρης Καμπόλης

Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου έως Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου 2024, στις 14:00

«ΠΟΠ Μαγειρική» με τον Ανδρέα Λαγό: Καλεσμένοι οι Εβελίνα Νικόλιζα, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Κατερίνα Μάντζιου, Κάρμεν Ρουγγέρη και Δημήτρης Καμπόλης

Η «ΠΟΠ Μαγειρική», η αγαπημένη εκπομπή με τον σεφ Ανδρέα Λαγό, κάθε ημέρα, στις 14:00, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αποδεικνύοντας ότι η μαγειρική μπορεί να εκτοξεύσει τις αισθήσεις σώματος και νου.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η εκπομπή που μας μαθαίνει όλους τους θησαυρούς της ελληνικής υπαίθρου, έρχεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, με νέες συνταγές, εκλεκτούς καλεσμένους και μοναδικές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.

Ο σεφ Ανδρέας Λαγός, με αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και ηθοποιούς, μαγειρεύει, πλημμυρίζοντας την κουζίνα της «ΠΟΠ Μαγειρικής» με διατροφικούς θησαυρούς της Ελλάδας. Εκατοντάδες ελληνικά, αλλά και κυπριακά προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ αξιοποιούνται μέσα από δημιουργικές, ευφάνταστες, αλλά και γρήγορες και οικονομικές συνταγές.

Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024, στις 14:00
«Ρεβίθια με ταχίνι, κρέμα με κουβερτούρα και φυτικό γάλα»
Καλεσμένη στην εκπομπή η Εβελίνα Νικόλιζα

Τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024, στις 14:00, η «ΠΟΠ Μαγειρική» τιμά τη νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας. Ο καταξιωμένος σεφ της εκπομπής, Ανδρέας Λαγός, υποδέχεται στην κουζίνα του μία εκλεκτή καλεσμένη, την Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός και YouTuber. Μαζί μαγειρεύουν δύο πολύ νόστιμα νηστίσιμα πιάτα, το ένα με ρεβίθια και ταχίνι και το άλλο κρέμα με κουβερτούρα και φυτικό γάλα. Η Εβελίνα Νικόλιζα, την οποία τα τελευταία χρόνια τη βλέπουμε τα Σαββατοκύριακα στην τηλεοπτική εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται», μας λέει πώς ασχολήθηκε με το τραγούδι, μας περιγράφει την αρχική αντίρρηση των γονιών της για την επιλογή της και εξομολογείται την εμμονή της για το junk food.

Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024, στις 14:00
«Σουπιές με σπανάκι και χόρτα, κομπόστα από ξερά φρούτα»
Καλεσμένος στην εκπομπή ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης

Τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024, στις 14:00, την κουζίνα της «ΠΟΠ Μαγειρικής» επισκέπτεται ο τραγουδιστής και παρουσιαστής, Παναγιώτης Ραφαηλίδης. Μαζί με τον Ανδρέα Λαγό μαγειρεύουν δύο γευστικές συνταγές, η μία σουπιές με σπανάκι και χόρτα και η άλλη -επειδή η νηστεία θέλει και το γλυκό της- κομπόστα από ξερά φρούτα. Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», μας περιγράφει πώς περνούσε το Πάσχα τα προηγούμενα χρόνια, μας μιλάει για την ενασχόλησή του με το κανάλι του στο Youtube και στο τέλος εξομολογείται ότι η μεγάλη του αγάπη παραμένει το τραγούδι.

Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου 2024, στις 14:00
«Πιλάφι με φακές σε φύλλο κρούστας, χαλβάς ρυζιού»
Καλεσμένη στην εκπομπή η Κατερίνα Μάντζιου

Τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου 2024, στις 14:00, η «ΠΟΠ Μαγειρική» και ο Ανδρέας Λαγός υποδέχονται την Πρωτομαγιά μαζί με τη γνωστή ηθοποιό Κατερίνα Μάντζιου. Μαζί δημιουργούν δύο λαχταριστά νηστίσιμα πιάτα. Ποια είναι αυτά; Πιλάφι με φακές σε φύλλο κρούστας και χαλβάς ρυζιού. Η Κατερίνα Μάντζιου μάς περιγράφει πώς περνούσε τη Μεγάλη Εβδομάδα στο χωριό που μεγάλωσε, ενώ μας εξηγεί πόσο σημαντικές είναι οι καλές συνεργασίες στο θέατρο.

Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου 2024, στις 14:00
«Μπριάμ με φασολάκια, αγκινάρες και αρακά, ψωμί με ελιές, λιαστή ντομάτα, κρεμμύδι και μυρωδικά»
Καλεσμένη στην εκπομπή η Κάρμεν Ρουγγέρη

Τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου 2024, στις 14:00, ο Ανδρέας Λαγός υποδέχεται στην κουζίνα της «ΠΟΠ Μαγειρικής» την αγαπημένη ηθοποιό, σκηνοθέτη, σεναριογράφο και συγγραφέα παιδικών βιβλίων, Κάρμεν Ρουγγέρη. Μαζί μαγειρεύουν ένα γευστικότατο μπριάμ με φασολάκια, αγκινάρες και αρακά, αλλά και ένα διαφορετικό λαχταριστό ψωμί με ελιές, λιαστή ντομάτα, κρεμμύδι και μυρωδικά. Η Κάρμεν Ρουγγέρη μιλάει για την τεράστια αγάπη που έχει για το παιδικό θέατρο, αλλά και για…τη μαγειρική. Ακόμα, μαθαίνουμε για τις (παιδικές) παραστάσεις που ετοιμάζει για τη νέα σεζόνμ ενώ μας εξηγεί πόσο δύσκολο είναι το παιδικό κοινό.

Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου 2024, στις 14:00
«Ζυμαρικά με σάλτσα από πατάτα και μύδια, σταρόζουμο»
Καλεσμένος στην εκπομπή ο Δημήτρης Καμπόλης

Τη Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου 2024, στις 14:00, το στούντιο της ΠΟΠ Μαγειρικής επισκέπτεται ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Καμπόλης. Μαζί με τον καταξιωμένο σεφ, Ανδρέα Λαγό, δημιουργούν δύο νηστίσιμα πιάτα, αρχικά ζυμαρικά με σάλτσα από πατάτα και μύδια κι ένα θρεπτικό και παραδοσιακό σταρόζουμο. Ο Δημήτρης Καμπόλης μιλάει για την αγάπη του για την υγιεινή διατροφή και τη γυμναστική και μας εξιστορεί πώς έγινε ηθοποιός αλλά και ποιες συνεργασίες ξεχωρίζει.

Γιατί η μαγειρική μπορεί να είναι ΠΟΠ!

Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Ανδρέας Λαγός
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λογοθέτης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Σ. Καβαδάς
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση παραγωγής: Βασίλης Παπαδάκης
Υπεύθυνος καλεσμένων – δημοσιογραφική επιμέλεια: Νικολέτα Μακρή
Παραγωγή: GV Productions

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY