Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Πέτρος Κουσουλός: «Ήταν πολύ δύσκολο να πάρω την απόφαση για το διαζύγιο. Σκεφτόμασταν μήπως κάνουμε κακό στα παιδιά»

«Την ημέρα της γέννησης της κόρης μου, θα βαφτίζονταν οι άλλες δύο»,

Πέτρος Κουσουλός: «Ήταν πολύ δύσκολο να πάρω την απόφαση για το διαζύγιο. Σκεφτόμασταν μήπως κάνουμε κακό στα παιδιά»

Καλεσμένος στην εκπομπή, Μπαμπά-δες, βρέθηκε ο Πέτρος Κουσουλός και μιλά τόσο για το διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του όσο και το πώς διαχειρίστηκαν οι κόρες του τον ερχομό του νέου μέλους με την τωρινή του σύντροφο.

«Έχω πάρει διαζύγιο. Ήταν πολύ δύσκολο το να πάρω την απόφαση να πάρω το διαζύγιο. Γιατί όταν χώρισα η Ειρήνη ήταν 4 ετών και η Βασιλεία τριών. Ήταν ένας ανασταλτικός παράγοντας. Ενδεχομένως σκεφτόμασταν με μια παλαιού τύπου νοοτροπία ότι μήπως κάνουμε κακό στα παιδιά. Επειδή το έψαξα και συζήτησα με ειδικούς μου είπαν ότι είναι προτιμότερο να πεις ξεκάθαρα στα παιδιά, με απλά λόγια, ότι ο μπαμπάς και η μαμά δεν θα είναι μαζί. Δεν θα αλλάξει κάτι, θα είναι πάντα από πάνω σας αλλά δεν θα μείνουν μαζί. Είναι καλό να μένουν σε υγιές περιβάλλον παρά να μεγαλώσουν σε ένα σπίτι με προβλήματα. Και τους περνάς το μήνυμα ότι αν δεν είναι ευτυχισμένοι στη ζωή τους πρέπει να αλλάξουν πράγματα. Δεν ήταν εύκολο! Μου έλειπε πολύ η παρουσία των παιδιών στο σπίτι. Δεν θα ξεχάσω την πρώτη μέρα που έφυγαν, που γύρισα σπίτι και ήταν άδειο. Τώρα περνάω περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου.

Όταν μάθαμε ότι η Ευαγγελία είναι έγκυος ήθελε ιδιαίτερη διαχείριση πώς πρέπει να ανακοινώσεις στα παιδιά ότι ο μπαμπάς με μια νέα γυναίκα θα φέρει στον κόσμο ένα μωράκι που θα είναι αδελφάκι τους. Περιμέναμε να περάσουν οι μήνες και μετά με συμβουλή των ειδικών είπαμε ότι ο μπαμπάς περιμένει ένα παιδάκι και η αδελφούλα θα τους αγαπάει και θα τους πάρει δώρα. Τώρα βλέπω κάτι που είναι μοναδικό! Βλέπεις την ανιδιοτέλεια που έχουν τα παιδιά και τον τρόπο που προσεγγίζουν το νέο μέλος με χαρά και υπομονή!».




«Είναι 5 μηνών η μπέμπα! Πήγαινα για τον γιο αλλά δεν έχει κάτσει μέχρι στιγμής, δεν το βάζω. Είναι στα πλάνα αν είμαστε γεροί και δυνατοί! Είναι ξεχωριστό αυτό το παιδί, είναι πολύ ήρεμη. Κοιμάται, τρώει, γελάει, κοιμάται. Δεν μας έχει κουράσει καθόλου. Και η Ευαγγελία το έχει αναλάβει όλο μόνη της. Είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. Η εγκυμοσύνη είχε δυσκολίες. Γύρω στον 4ο μήνα είχε προβλήματα με τον τράχηλο και έπρεπε να μείνει για λίγο στο κρεβάτι αλλά μετά όλα καλά!

Την ημέρα που γεννήθηκε το μωρό θα βαφτίζονταν και οι δύο κόρες μου. Νόμιζα ότι θα προλάβαινα γιατί ο γιατρός μας είπε ότι θα είχε εύκολη γέννα! Η μικρή κατέβαινε με αντίθετη φορά, ο τοκετός διήρκησε 8 ώρες. Σαν άντρες πρέπει να αναγνωρίσουμε το μεγαλείο και τη δύναμη της γυναίκας. Γέννησε γύρω στις 9 το πρωί. Κάθε φορά είναι μοναδικό το συναίσθημα. Δεν μπορεί να περιγραφεί».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY