Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Πέτρος Ιακωβίδης: «Αν είναι κάτι στα μέτρα μου και ταιριάζει για Eurovision, θα πήγαινα με μεγάλη μου χαρά»

"Πιο παλιά μου είχε γίνει πρόταση για κριτής σε talent show. Δεν έτυχε, όχι ότι δεν ήθελα", ανέφερε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Πέτρος Ιακωβίδης: «Αν είναι κάτι στα μέτρα μου και ταιριάζει για Eurovision, θα πήγαινα με μεγάλη μου χαρά»

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έδωσε συνέντευξη στο I Love Σου Κου και στην Νάντια Ρηγάτου και μίλησε για την πορεία του στη μουσική, το αν θα ήθελε να πάει στην Eurovision και την πρόταση που είχε δεχθεί παλιότερα για talent show.

«Το πιο βιωματικό μου τραγούδι είναι το Σ’ αγαπάω σου φώναξα. Μην με ρωτήσεις παρά πέρα» είπε αρχικά ο Πέτρος Ιακωβίδης και συνέχισε για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision με την Μαρίνα Σάττι: «Μου αρέσει πάρα πολύ. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε. Θετική ενέργεια γιατί έχει να κάνει και με την Ελλάδα μας. Η Σάττι είναι τρομερό ταλέντο, της αξίζει και θα πάει και τέλεια. Αν κάτι μου ταιριάζει, είναι πάνω στα μέτρα μου και να ταιριάζει και για την Eurovision -επειδή έχει να κάνει και με την Ελλάδα- με μεγάλη μου χαρά θα πήγαινα».

«Πιο παλιά μου είχε γίνει πρόταση για κριτής σε talent show. Δεν έτυχε, όχι ότι δεν ήθελα. Δύσκολα για παρουσιαστής. Αν είναι να ξεκινήσουμε κάτι τέτοιο, ας πάμε πρώτα σε αυτό που ξέρω και μπορώ να πω. Αν και δεν μου αρέσει τόσο πολύ γιατί δεν μου αρέσει να λέω πολύ τη γνώμη μου. Μου είναι δύσκολο για να μη στενοχωρήσω» συμπλήρωσε ο Πέτρος Ιακωβίδης.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY