Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Περικλής Κονδυλάτος για Κουρεντή-Κατσαούνη: «Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να ερωτευτείς έναν άπλυτο»

Ο Περικλής Κονδυλάτος, μεταξύ άλλων, μίλησε για το ειδύλλιο Μυριέλλας Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη στο φετινό Survivor.

Περικλής Κονδυλάτος για Κουρεντή-Κατσαούνη: «Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να ερωτευτείς έναν άπλυτο»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε σήμερα (13/01) ο Περικλής Κονδυλάτος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Μέσα σε όλα, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων μίλησε για την αγάπη του στο θρησκευτικό κίνημα Καμπάλα, για τις αναμνήσεις του από το Survivor και τα χρήματα που πήρε από τη συμμετοχή του, ενώ σχολίασε και το ειδύλλιο ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.

Αρχικά, ο Περικλής Κονδυλάτος δήλωσε: «Είμαι χειμερινός κολυμβητής, στη θάλασσα νιώθω να ξαναγεννιέμαι. Είμαι λάτρης της Καμπάλα, το νερό είναι ιερό, διαβάζω προσευχές εξαγνισμού. Νοσταλγώ στιγμές από το Survivor. Πληρώθηκα καλά για όσα πέρασα στον Άγιο Δομίνικο, είμαι ευγνώμων. Στο Survivor βρήκα μια νέα οικογένεια το ίδιο τζαζ με την δική μου. Τα χρήματα από το παιχνίδι τα “έφαγα”»

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο Βαλάντης δεν μπορεί να γίνει Τριαντάφυλλος, είναι ο Τριαντάφυλλος και οι άλλοι. Ο Τριαντάφυλλος δεν επαναλαμβάνεται, είναι ένας και μοναδικός. Η πείνα φέρνει γκρίνια στο παιχνίδι. Μου φαίνεται περίεργο που αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου».

Για το φλερτ ανάμεσα Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργο Κατσαούνη, ο σχεδιαστής κοσμημάτων απάντησε: «Τι ωραίο είναι να πας εκεί, να τραβάς αυτό το λούκι και να ερωτευτείς… Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να ερωτευτείς έναν άπλυτο, δεν μου έχει συμβεί».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY