Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«Πασχίζω να καταλάβω, τι πλάκα είναι να…» – Το αιχμηρό σχόλιο του Γιώργου Ευγενίδη για την Ανθή Βούλγαρη

Το σχόλιο του Γιώργου Ευγενίδη για την Ανθή Βούλγαρη μετά το περιστατικό με την Ματίνα Παγώνη.

«Πασχίζω να καταλάβω, τι πλάκα είναι να…» – Το αιχμηρό σχόλιο του Γιώργου Ευγενίδη για την Ανθή Βούλγαρη

Το πρωί της Παρασκευής 21/1, η Ανθή Βούλγαρη προσέφερε στην Ματίνα Παγώνη… κόλλυβα ως καλωσόρισμα, με την Πρόεδρο των λοιμοξιολόγων να μην κρύβει τον εκνευρισμό της στον αέρα της εκπομπής.

Το συγκεκριμένο περιστατικό σχολίασε και ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Twitter.

Ο δημοσιογράφος του Star, σχολίασε χιουμοριστικά:

«Δεν είχα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνουμε και πλάκα στην τηλεόραση, ιδίως στις ενημερωτικές εκπομπές. Απολύτως ανθρώπινο είναι. Τώρα, τι πλάκα είναι να σερβίρεις κόλλυβα on air, πασχίζω ακόμα να το καταλάβω» έγραψε ο Γιώργος Ευγενίδης.

Και η Αθηναΐς Νέγκα ξέσπασε ξανά κατά της Ανθής Βούλγαρη – «Πολύ διασκεδαστικό να ειρωνεύεσαι μία…»

Από την άλλη, η Αθηναΐς Νέγκα δεν άφησε ασχολίαστο το περιστατικό και ανέβασε το σχετικό απόσπασμα στα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά εναντίον της: «Να μη θέλει ένας άνθρωπος να φάει κόλλυβα και να επιμένεις στο “αστείο”.

Να επιμένεις και να πλησιάζεις. Και δεν είναι πως δεν έχει χιούμορ η κ. Παγώνη. Γελάνε με την καλεσμένη. Πολύ διασκεδαστικό να ενοχλείς μία γυναίκα και να την ειρωνεύεσαι να πιει νεράκι γιατί δεν της επέβαλες το χιούμορ σου».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY