Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Παραβίασαν κανόνες στο Survivor! – «Μοίρασε» ποινές ο Acun

Ο Acun Ilicali ανακοίνωσε, στο συμβούλιο του Survivor πως τέσσερις παίκτες έστειλαν μηνύματα στις οικογένειές τους μέσω ενός Δομινικανού καπετάνιου.

Παραβίασαν κανόνες στο Survivor! – «Μοίρασε» ποινές ο Acun

Ο Acun Ilicali ανακοίνωσε, στο συμβούλιο του Survivor πως τέσσερις παίκτες έστειλαν μηνύματα στις οικογένειές τους μέσω ενός Δομινικανού καπετάνιου.

Οι παίκτες αυτοί είναι οι Yusuf, Okay, Busra και Melisa, οι οποίοι θα δεχτούν ποινή για την παραβίαση του κανονισμού. Όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής, οι συγκεκριμένοι παίκτες, εκτός από τη Melisa που αποχώρησε χθες, δεν θα απολαύσουν τα έπαθλα που θα κερδίσει η ομάδα τους. Ο αριθμός των επάθλων, στα οποία δεν θα έχουν πρόσβαση, θα τους ανακοινωθεί εντός των ημερών.

«Αυτοί που έχουν κάνει το λάθος ξέρουν για τι πρόκειται, αλλά θα το εξηγήσω στους υπόλοιπους που δεν ξέρουν τι έχει γίνει. Γιατί κάποιοι δεν ξέρουν τι συμβαίνει. Αντιληφθήκαμε ότι κάποιοι Τούρκοι παίκτες έχουν παραβιάσει τους κανόνες επικοινωνίας. Χρησιμοποιώντας ένας Δομινικανό καπετάνιο. Έστω και μικρή, δεν παύει να είναι παραβίαση των κανόνων επικοινωνίας. Κάποιοι παίκτες έστειλαν μήνυμα στους αγαπημένους τους, όπως “μην αγχώνεστε”, και άλλα τέτοια. Πρέπει να τους δοθεί μια ποινή. Στο Survivor υπάρχουν κανόνες και όταν δεν τηρούνται, δίνεται ποινή.

Από ότι εντοπίσαμε αυτοί οι παίκτες είναι ο Yusuf, ο Okay, η Busra και η Melisa. Αυτοί οι τέσσερις παίκτες λόγω παραβίασης των κανόνων έχουν αρχίσει ήδη να τιμωρούνται με αποκλεισμό από τα έπαθλα. Ο αριθμός των επάθλων που δεν θα έχετε πρόσβαση θα αποφασιστεί και θα σας ειδοποιήσουμε γι’ αυτό. Δεν θα μπορέσετε να αποκτήσετε κάποια έπαθλα που θα έχει κερδίσει η ομάδα σας. Καταλαβαίνω ότι οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, η έλλειψη επικοινωνίας σας δυσκολεύει αρκετά, το ξέρω», είπε ο Acun Ilicali.

Ο Κυριάκος κέρδισε το αυτοκίνητο – Αποχώρησε η Μελίσα

Η Τουρκάλα παίκτρια Melisa Emirbayer αποχώρησε από το Survivor 3, στο επεισόδιο της Τρίτης. Η Melisa συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και είπε «αντίο» σε κοινό και συμπαίκτες της.

«Ήρθα εδώ 23 χρονών και τώρα νιώθω σαν να φεύγω 40. Πιστεύω πως από πνευματική άποψη κέρδισα πολλά πράγματα εδώ. Αγάπησα ιδιαίτερα τη δικαιοσύνη και την οικειότητά σας, όπως και την παραγωγή. Σας ευχαριστώ πολύ. Χαίρομαι πολύ που βρέθηκα σε αυτή την ομάδα. Αποτελείται από τους πιο καλοπροαίρετους και με τον καλύτερο χαρακτήρα ανθρώπους. Μπορεί αυτές τις μέρες οι αντίπαλοι να είχαν καλύτερο απόδοση, αλλά εάν η ομάδα μου προσέξει και συγκεντρωθεί λίγο περισσότερο όλα θα πάνε καλά», είπε μεταξύ άλλων η Melisa.

Νικήτρια στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor 3 αναδείχθηκε η άσπρη ομάδα και έτσι οι παίκτες της είχαν την ευκαιρία να… μονομαχήσουν για να κερδίσουν ένα αυτοκίνητο.

Έλληνες και Τούρκοι από την άσπρη ομάδα έπαιξαν το γνωστό παιχνίδι άσπρο-μαύρο, με τον Νίκο Κοσμά και τον Κυριάκο Πελεκάνο να φτάνουν στον τελικό. Νικητής αναδείχθηκε ο Κυριάκος Πελεκάνος, καθώς για δεύτερη φορά ο Νίκος Κοσμάς έφτασε σε τελικό γνωρίζοντας την ήττα.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY