Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Παπούλια: «Ο ρόλος της Βέρας στο Τατουάζ μου ταίριαζε. Έχουμε ξεχωριστή σχέση πλέον με τον Αντρέα Γεωργίου» (audio)

Ιδιαίτερα χαρούμενη για τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Αντρέα Γεωργίου εμφανίστηκε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η Εβελίνα Παπούλια.

Παπούλια: «Ο ρόλος της Βέρας στο Τατουάζ μου ταίριαζε. Έχουμε ξεχωριστή σχέση πλέον με τον Αντρέα Γεωργίου» (audio)

Ιδιαίτερα χαρούμενη για τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Αντρέα Γεωργίου εμφανίστηκε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η Εβελίνα Παπούλια.

Η αγαπημένη ηθοποιός δήλωσε πως ο ρόλος της «Βέρας» στη νέα ερωτική αστυνομική σειρά του Alpha, με τίτλο «Τατουάζ», ταίριαζε σε εκείνη, καθώς έχει ασχοληθεί χρόνια με το χορό, και για αυτό τον ρόλο τη σκέφτηκε ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης μαζί με την Βάνα Δημητρίου.

Η κ. Παπούλια υπογράμμισε πως πέρασε τέσσερα υπέροχα χρόνια στο Μπρούσκο, παρά την πολλή κούραση, και η σχέση της πλέον με τον Αντρέα Γεωργίου, τον Κούλλη Νικολάου και την Βάνα Δημητρίου έχει περάσει στο επίπεδο της φιλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ – Τατουάζ: Τώρα αρχίζει το… καλό! (video)

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε η Εβελίνα Παπούλια στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό

Για τη συμμετοχή της στο Μπρούσκο: «Πέρασα υπέροχα, πολλή κούραση γιατί πάντα σε ένα καθημερινό τα ωράρια είναι πιο σκληρά σε σχέση με ένα σίριαλ που μπορεί είναι εβδομαδιαίο. Η παραγωγή, την οποία αποτελούν ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου, δύο εξαιρετικοί άνθρωποι που είχα πολύ καλή συνεργασία μαζί του και τους αγαπώ. Εκτιμώ βαθύτατα ότι συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε μετά από τέσσερα χρόνια, τόσο όμορφα και αρμονικά. Η Βάνα Δημητρίου που είχε γράψει το Μπρούσκο, γράφει το Τατουάζ τώρα που είναι για εμένα εγγύηση και πλέον είμαστε φίλοι. Έχω να θυμηθώ μόνο ωραία πράγματα και ακόμα και στην κούραση υπήρχε πάντα το γέλιο. Γιατί όταν παθαίνω υπερκόπωση παθαίνω νευρικό γέλιο. Άλλοι έχουν νεύρα, εμένα με πιάνει νευρικό γέλιο σε σημείο να καθυστερώ το γύρισμα και δεν μπορώ να συνέλθω εύκολα».

Για το Τατουάζ, στο οποίο υποδύεται την Βέρα: «Χαίρομαι για την ανταπόκριση του κόσμου. Πήρα τα πρώτα μηνύματα από τον κόσμο και είμαστε όλοι ευγνώμονες για αυτό. Όταν έκλεισα τη δουλειά, ήμουν ακόμα στο Μπρούσκο και με την επιτυχία του Μπρούσκο δεν μπορείς να αναμετρηθείς, δεν είχα προαίσθημα για τη δουλειά κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σειράς. Το ένστικτό μου δεν μου μιλούσε. Την ημέρα που μπήκα για γύρισμα, είπα στον Αντρέα (Γεωργίου) ότι θα σκίσουμε. Όταν είδα το πρώτο επεισόδιο ήμουν πάρα πολύ σίγουρη ότι θα πάει καλά. Έχω ένα ένστικτο και ήμουν σίγουρη ότι θα πάμε καλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ – Τατουάζ: Επεισόδια 7+8 (trailer)

Για τη συνεργασία της με τον Αντρέα Γεωργίου: «Είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι ο Αντρέας δουλεύει και ξαναδουλεύει με τους συνεργάτες που έχει. Ο ρόλος της Βέρας μου ταίριαζε και για αυτό μου το πρότεινε. Ο Αντρέας, ακόμα και να μην συνεργαστούμε σε μία επόμενη δουλειά, ξέρω ότι υπάρχει ουσία, πολλή αγάπη και εκτίμηση στη σχέση μας. Από τη στιγμή που υπήρχε ρόλος για εμένα και κάνω την δασκάλα χορού, με σκέφτηκε για αυτό τον ρόλο μαζί με την Βάνα Δημητρίου. Είναι η πρώτη και παντοτινή μου αγάπη. Ο χορός είναι ο πιο ουσιαστικός ρόλος έκφρασης».

Για το αν πρέπει να προβάλλεται πιο αργά λόγω των σκληρών σκηνών: «Δεν μπορώ να κρίνω, δεν είμαι το κανάλι. Το κανάλι ξέρει πότε βάζει κάτι, ποιο πρόγραμμα βάζει και σε ποια ώρα. Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Συνήθως όταν πιάνει κάτι και καλά κάνουν και το βάζουν».

Για τους νεαρούς ηθοποιούς από την πρώτη δουλειάς τους αποκτούν «τουπέ»: «Δεν ξέρω αν είναι θέμα τουπέ. Μερικές φορές οι άνθρωποι όταν αυτοπροβάλλονται ή μπαίνουν σε μία διαδικασία έχουν ένα στιλ άμυνας. Δεν είναι θέμα μετριοφροσύνης, μπορεί να είναι άμυνα ή τρόπος να αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις».

Για τη συνεργασία της με τον Απόστολο Γκλέτσο στο Τατουάζ: «Θεός! Είναι πολύ ωραίος συνεργάτης, πολύ εντάξει άνθρωπος, πολύ τρελός άνθρωπος με απίστευτο χιούμορ και έχει γίνει πολύ καλό φιλαράκι. Του έχω πει γιατί ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση, του αρέσει πολύ. Πιστεύω ότι αυτοί με έναν τρόπο να είναι στην πρώτη γραμμή, θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με δήλωση, ο Αποστόλης θα το πει και πρέπει να το αντιμετωπίσεις όπως είναι. Αυτό πιστεύει και δεν ενοχλεί κανέναν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ – Τατουάζ: Το απίθανο σχόλιο της Καίτης Φίνου για τον Απόστολο Γκλέτσο

Για την συνεργασία της με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, με τον οποίο σημείωσαν τεράστια επιτυχία στους «Δύο ξένους»: «Για τον Νίκο τι να πω; Έχει στιγματίσει μία πολύ μεγάλη περίοδο της ζωής μου. Πάρα πολύ καλός άνθρωπος, πολύ γλυκός άνθρωπος. Δεν τον έχω και δεν μπορώ να πω κάτι. Αυτά που μένουν είναι οι όμορφες αναμνήσεις και τα συναισθήματα που έχεις για εκείνους. Έφυγε ο πατέρας μου και δεν μιλάω στον πατέρα μου, αλλά δεν μιλάω με… φαντάσματα. Δεν θυμάμαι κάτι ιδιαίτερο. Με τον Νίκο είχαμε τις σχέσεις που είχαμε».

Για τις πρώτες σκέψεις που κάνει με τη λέξη Κρασί: «Μπρούσκο».

Για το Τατουάζ: «Όλα τα δικά μου, όλα σημαίνουν κάτι για εμένα. Έχω αρκετά Τατουάζ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ – Αυτό είναι το τραγούδι του «Τατουάζ»

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δανάη Παππά: Είναι ζευγάρι με τον Στέφανο Μιχαήλ;
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η θερμή συνομιλία του Αντρέα Γεωργίου με τον Δημήτρη Κοντομηνά – Βερύκιος: «Θα σπάσει ταμεία το Τατουάζ»!
Βίντεο: Στα παρασκήνια της επίσημης φωτογράφισης του «Τατουάζ»
Άλεξ και Άννα: Το ζευγάρι του Τατουάζ έρχεται να κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών (pics)
Τατουάζ: Η υπόθεση της σειράς που θα καθηλώσει! (pics)
Τατουάζ: Δολοφονίες, μυστήριο, εμπόδιο στο δρόμο της αγάπης
Τατουάζ: Δείτε φωτογραφίες από την avant premiere της νέας σειράς του Alpha

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY