Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Πάνος Καλίδης: Πλήρωσε ρήτρα για την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor;

Αποκάλυψε αν πλήρωσε τη ρήτρα για την οικειοθελή αποχώρησή του από το "Survivor" ο Πάνος Καλίδης.

Πάνος Καλίδης: Πλήρωσε ρήτρα για την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor;

Πριν από λίγες ημέρες ο Τριαντάφυλλος αιφνιδίασε τους πάντες στο συμβούλιο του νησιού του Survivor, όταν ζήτησε από τον κόσμο να τον ψηφίσει για να αποχωρήσει, προκειμένου να δυναμώσει η ομάδα του και να επιστρέψει και πάλι στις νίκες.

Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί δεν αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι, όπως είχε κάνει δηλαδή και ο Πάνος Καλίδης.

Όπως έγινε ωστόσο γνωστό στη συνέχεια, η οικειοθελής αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης δεν είναι απλή υπόθεση, καθώς υπάρχουν ρήτρες στα συμβόλαια των παικτών.

Αν δηλαδή κάποιος παίκτης αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς, τότε δεν αποκλείεται βάσει της ρήτρας, να πάρει τα μισά χρήματα από αυτά που έχει συμφωνήσει με την παραγωγή. Η ρήτρα ωστόσο θα ενεργοποιηθεί μόνο αν ο Ατζούν Ιλιτζαλί το επιθυμεί και μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει τέτοια πρόθεση.

Και μπορεί η αποχώρηση του Πάνου Καλίδη να μην επηρέασε τόσο πολύ τη ροή του Survivor, ωστόσο, στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου τα πράγματα ήταν πιο σύνθετα. Αυτό καθώς αν ο αγαπημένος τραγουδιστής αποχωρούσε σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού, που βαδίζει προς την τελική του ευθεία, θα δημιουργούνταν αριθμητικό πρόβλημα και πρόβλημα ροής.

Ο Πάνος Καλίδης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης αναφέρθηκε στην οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor και την περιβόητη ρήτρα που υπάρχει.

“Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο, την οποία ρήτρα, αν θέλει ο κύριος Ατζούν, την ενεργοποιεί. Όμως είναι τόσο οργανωμένη παραγωγή που προτού γίνει κάτι που μπορεί να φέρει σε αντιπαράθεση έναν παίκτη με την παραγωγή, θα ειδοποιηθεί ο παίκτης. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι για να εκμεταλλευτεί η παραγωγή κάποιον παίκτη. Αν μου έλεγαν κι εμένα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα συμβόλαια κι ότι δεν κάνει να αποχωρήσω οικειοθελώς φυσικά και δεν θα μπορούσα να το κάνω”,

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY