Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Πάμε Πακέτο: Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής ανοίγει το «πακέτο» του

Το «Πάμε Πακέτο» επιστρέφει την Τετάρτη 18 Απριλίου με δύο ιστορίες ζωής που θα προκαλέσουν τα πιο δυνατά συναισθήματα.

Πάμε Πακέτο: Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής ανοίγει το «πακέτο» του

Το «Πάμε Πακέτο» επιστρέφει την Τετάρτη 18 Απριλίου με δύο ιστορίες ζωής που θα προκαλέσουν τα πιο δυνατά συναισθήματα.

Πόσα μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος; Την απάντηση σίγουρα μπορεί να την δώσει ο αποστολέας του πρώτου πακέτου, ο Νίκος. Τριάντα εννιά ημέρες μετά την γέννηση του παιδιού του, χάνει τη σύντροφό του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ο ίδιος ήταν ναυτικός και έτσι αναγκάστηκε να μπαρκάρει αφήνοντας το παιδί του στην μητέρα του, η οποία λίγους μήνες αργότερα φεύγει και εκείνη από την ζωή, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Για το επόμενο διάστημα ο ίδιος ταξίδευε στα καράβια έχοντας το μωρό μαζί του.

Ενώ ξεπέρασε αυτές τις δυσκολίες και πάντα στεκόταν εθελοντικά δίπλα στους αναξιοπαθούντες και τους άστεγους, έφτασε ο ίδιος να μείνει άστεγος και να κοιμάται σε παγκάκια.

Σε αυτό το δύσκολο σημείο της ζωής του, βρέθηκε ένας άνθρωπος που του έτεινε το χέρι να τον βοηθήσει. Ο λόγος για τον λαϊκό τραγουδιστή και παραλήπτη του πακέτου, Δημήτρη Γιώτη! Πώς συνδέονται οι δύο άντρες;

Η 27χρονη Γωγώ, τον τελευταίο χρόνο βίωσε δυο μεγάλες απώλειες στη ζωή της. Έχασε την μητέρα και τον πατέρα της. Η αποστολέας από μικρή προαισθανόταν ότι ήταν υιοθετημένη. Ενώ της δόθηκαν πολλές αφορμές για να το επιβεβαιώσει, η ίδια δεν θέλησε να ψάξει περισσότερο αυτήν την υπόθεση.

Δυο χρόνια πριν φύγει η μητέρα της από την ζωή την ρώτησε ευθέως, αν είναι υιοθετημένη. Μετά από πολλές κουβέντες που έγιναν μεταξύ τους, εκείνη της επιβεβαίωσε το γεγονός και της αποκάλυψε την ρομά καταγωγή της. Επιπλέον έμαθε, από το περιβάλλον της, ότι όταν υιοθετήθηκε είχε σημάδια κακοποίησης στο σώμα της καθώς και ότι η θετή της μητέρα έδωσε χρήματα για να την αποκτήσει.

Η Γωγώ σοκαρίστηκε με αυτές τις αποκαλύψεις. Στην εκπομπή, έρχεται για να βρει απαντήσεις στα ερωτήματα που κρύβει τόσα χρόνια μέσα της. Είναι αλήθεια όλα αυτά που γνωρίζει για την βιολογική της μητέρα;

Η συνέχεια επί της οθόνης…

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY