Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Οι πρώτες δηλώσεις της Stefania για το Last Dance

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος μίλησε στο «φλΕΡΤ» για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision τον Μάιο του 2021 στην Ολλανδία.

Οι πρώτες δηλώσεις της Stefania για το Last Dance

Ιδιαίτερα χαρούμενη εμφανίστηκε η Stefania – κατά κόσμον Στεφανία Λυμπερακάκη – η εκπρόσωπος μας στον επερχόμενο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η 18χρονη ομογενής μας από την Ολλανδία έκανε τις πρώτες της δηλώσεις πριν από λίγο σχετικά με την αποκάλυψη του τίτλου του τραγουδιού με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα μας στη Eurovision τον ερχόμενο Μάιο.

Μπορεί η ίδια η Stefania να μη μπορούσε να παρευρεθεί ζωντανά στην φλΕΡΤ, μιας και βρίσκεται στην Ολλανδία, ωστόσο κάποια πρώτα λόγια είπε ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ένας εκ των συνθετών του κομματιού, ο οποίος “βγήκε” στην εκπομπή τηλεφωνικώς.

Μη μπορώντας να περιγράψει την ανυπομονησία της η γλυκιά Stefania μοιράστηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσής της ένα κείμενο το οποίο περιλάμβανε τις πρώτες της δηλώσεις σχετικά με το νέο της κομμάτι ενώ τόνισε πως το τραγούδι δεν έχει πάρει ακόμη τη τελική του μορφή και πως ακόμη έχουν δουλειά στο studio.

Αναλυτικά, η Stefania έγραψε:

«Σήμερα ανακοινώθηκε ο τίτλος του τραγουδιού μου για τη Eurovision για την Ελλάδα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα τραγουδήσω το “Last Dance” για όλους εσάς τον Μάη στο Ρότερνταμ. Ερωτεύτηκα με τη μελωδία του κομματιού από τη πρώτη στιγμή που την άκουσα. Ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα και να ηχογραφήσω τη τελική μορφή έτσι ώστε να μπορέσετε και εσείς να το ακούσετε σύντομα!».

20210109163006

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με το τραγούδι «Last dance» και τη Stefania η Ελλάδα στην Eurovision 2021

Επίσημο – Η Έλενα Τσαγκρινού με την Κύπρο στην Eurovision 2021!

Eurovision 2021: Τα σχέδια της EBU για να διεξαχθεί πάση θυσία ο διαγωνισμός

EBU: Όλα τα σενάρια για τον τρόπο διεξαγωγής της Eurovision 2021

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY