Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Οι δυνατές μάχες της Super League παίζονται στους 94,6

Και αυτήν την αγωνιστική άκουσέ την, στον ΣΠΟΡ FΜ 94,6

Οι δυνατές μάχες της Super League παίζονται στους 94,6

Γεμάτη από ενδιαφέροντες αγώνες είναι η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οπότε και αυτό το Σαββατοκύριακο η επιλογή είναι μια, ο ΣΠΟΡ FM.

Το Σάββατο η αυλαία ανοίγει στη Λάρισα. ΑΕΛ και ΟΦΗ κοντράρονται στις 17:15 σε μια αναμέτρηση σημαντική για τις δύο επαρχιακές ομάδες. Στις 19:30 η δράση μεταφέρεται στο «Απ. Νικολαΐδης» με τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει στην ιστορική του έδρα για να αντιμετωπίσει τον δυνατό ΠΑΣ Γιάννινα. Μεταδίδει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Την Κυριακή συντονιζόμαστε από νωρίς στους 94,6. Στις 15:00 ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Λαμία και το ματς περιγράφει ο ανταποκριτής μας, Δημήτρης Λάιος.

Η συνέχεια δίνεται στις 17:15 με δύο αναμετρήσεις. Στη Ριζούπολη ο φορμαρισμένος Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την ΑΕΚ και ο Βόλος τον Παναιτωλικό. Οι Γιώργος Τσανάκας και Σπύρος Καραμέτος αντίστοιχα μεταδίδουν τις αμφίρροπες μονομαχίες.

Στις 19:30 τα φώτα πέφτουν στο ντέρμπι της αγωνιστικής, στη μεγάλη κόντρα της Θεσσαλονίκης. Ο Αλέξης Σαββόπουλος περιγράφει από το «Κλεάνθης Βικελίδης» τις προσπάθειες του Άρη και του ΠΑΟΚ για να πάρουν τη νίκη και τα… σκήπτρα της πόλης!

Τη Δευτέρα στις 19:30 ολοκληρώνεται η αγωνιστική με τον Αστέρα να φιλοξενεί στην Τρίπολη τον Ατρόμητο, σε μια μάχη με φόντο την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων «παρελαύνουν» όλα τα ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις μέχρι τα μεσάνυχτα, όπου ανοίγουν οι τηλεφωνικές γραμμές.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY