Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Οι «8 Λέξεις» ανεβαίνουν και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα!

Το 1 εκατ. τηλεθεατές έφτασαν οι «8 Λέξεις» την Πέμπτη το βράδυ.

Οι «8 Λέξεις» ανεβαίνουν και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα!

Το 1 εκατ. τηλεθεατές έφτασαν οι «8 Λέξεις» την Πέμπτη το βράδυ.
Πρόκειται για την επίδοση ρεκόρ της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ, η οποία εδώ και αρκετό καιρό έχει δείξει πως έχει ανοδικές τάσεις και σιγά-σιγά κεντρίζει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Το ερωτικό-πολιτικό θρίλερ που φέρει την υπογραφή της τριάδας των επιτυχιών Αντρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου ξεκίνησε κοντά στις 600 χιλιάδες τηλεθεατές στην αρχή της σεζόν και αυτή την εβδομάδα ξεπέρασε το 1 εκατ. τηλεθεατές.

Αρκετοί έσπευσαν να κρίνουν με άσχημο τρόπο, κυρίως τον Αντρέα Γεωργίου, και έκαναν λόγο για μία αποτυχία στο ενεργητικό του ίδιου και της ομάδας του. Υπολόγισαν όμως χωρίς τους τηλεθεατές…

Σε αντίθεση με το Τατουάζ, το οποίο ήταν μία σειρά που οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές από το πρώτο επεισόδιο, η Βάνα Δημητρίου θέλησε να δώσει μία άλλη διάσταση σε αυτό το πρότζεκτ και να μην κάνει κάτι από τα ίδια απλά για λόγους εντυπωσιασμού.

Η σειρά ξεκίνησε με το love story του Οδυσσέα με την Ηλιάνα και σιγά – σιγά ξεδιπλώνονται τα μυστικά που κρύβουν οι ήρωες γύρω από αυτούς. Και να φανταστεί κανείς πως ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα, αφού την Πέμπτη μόλις μπήκε στη σειρά ο Στέφανος Μιχαήλ και, μάλιστα, με εντυπωσιακό τρόπο και σε λίγο καιρό θα δούμε την Κάθριν Κέλι Λανγκ (την Μπρουκ από το Τόλμη και γοητεία).

Το «8 Λέξεις» αποτελούν την δεύτερη στη σειρά σε τηλεθέαση μέχρι στιγμής και αν συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό την ανοδική τους πορεία, ίσως μετά τον Ιανουάριο να δούμε και την ανατροπή. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που το έχουν κάνει αυτό ο Γεωργίου, ο Νικολάου και η Δημητρίου.

Στην εποχή του Survivor το Μπρούσκο ήταν το μόνο πρόγραμμα που αντιστάθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, στον Άλφα κυριάρχησαν για δύο χρόνια ενώ κανείς δεν περίμενε ανάλογη συνέχεια και τώρα έχουν μπροστά τους άλλη μία πρόκληση.

Και μην ξεχνάτε αυτό που λένε, «αυτοί που δουλεύουν και δεν σταματούν το έργο τους, στο τέλος κερδίζουν»!

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY