Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Οδηγός Καλής Ζωής: Τα σημερινά θέματα υγείας της εκπομπής (trailer)

Η σωστή αναπνοή είναι από τη μύτη κι όχι από το στόμα, λένε οι ειδικοί επιστήμονες.

Οδηγός Καλής Ζωής: Τα σημερινά θέματα υγείας της εκπομπής (trailer)

Η σωστή αναπνοή είναι από τη μύτη κι όχι από το στόμα, λένε οι ειδικοί επιστήμονες. Οι περισσότεροι όμως αναπνέουμε από το στόμα κι αυτό συχνά οφείλεται σε προβλήματα που σχετίζονται με τη μύτη τα οποία δεν μας επιτρέπουν να αναπνέουμε σωστά.

Με αυτά τα προβλήματα, όπως το στραβό διάφραγμα, τις υπερτροφικές ρινικές κόγχες, τους πολύποδες στη μύτη, ασχολείται η εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής», το Σάββατο 14 Μαρτίου, στις 08:45. Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης φιλοξενεί στο στούντιο μια νέα κοπέλα που είδε την ποιότητα της ζωής της να αλλάζει όταν διόρθωσε το πρόβλημα με το ρινικό της διάφραγμα καθώς και μια ειδικό, η οποία μιλά για όλες τις νεώτερες λύσεις για τα προβλήματα της μύτης που μας «στερούν» μια καλή αναπνοή.

Στην εκπομπή παρουσιάζονται τρία ακόμη θέματα: οι επιρροές που έχουν τα παιδιά στο σχολείο και πώς πρέπει να αντιδρούν οι γονείς, εάν υπάρχει επιστημονική βάση πίσω από διατροφικούς μύθους όπως «ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα» και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη λεύκανση των δοντιών.

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια σχετικά με τα λιπαρά στην διατροφή μας, καθώς μεγάλες και έγκυρες μελέτες που δημοσιεύονται σε κορυφαία διεθνή επιστημονικά περιοδικά αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY