Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Οδηγός Καλής Ζωής: Τα σημερινά θέματα υγείας της εκπομπής

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:00

Οδηγός Καλής Ζωής: Τα σημερινά θέματα υγείας της εκπομπής

Το «κεφάλαιο» ψυχοσωματικά συμπτώματα ανοίγει ο «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 στις 09:00. Με την βοήθεια των ειδικών επιχειρεί να εξηγήσει πώς τα συναισθήματά μας αφήνουν τα σημάδια τους στο σώμα μας, πώς θα τα αναγνωρίσουμε αλλά και πώς θα αντιμετωπίσουμε τα ψυχοσωματικά συμπτώματα.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο την ηθοποιό Δανάη Παππά, η οποία εξηγεί πώς έφτασε να παρουσιάσει ψυχοσωματικά συμπτώματα αλλά και πώς αυτά τη βοήθησαν να αλλάξει τον τρόπο ζωής της.

Στην ενότητα της ψυχολογίας, μιλάμε για 5 συγκεκριμένες αντιδράσεις του παιδιού και τι μπορεί να σημαίνουν, στην ενότητα της διατροφής μαθαίνουμε όλα τα νεώτερα δεδομένα για τις τροφές που επηρεάζουν – αρνητικά ή θετικά- τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης και στην ενότητα «Μας Ρωτάτε, Σας Απαντάμε» ενημερωνόμαστε για τα παλιά σφραγίσματα κι αν αυτά πρέπει να αντικαθιστούνται.

Πολλοί από εμάς παίρνουν, σχεδόν καθημερινά, συμπληρώματα διατροφής και βιταμινών με στόχο να ενισχύσουν τον οργανισμό τους. Ωστόσο, είτε λαμβάνουμε τις βιταμίνες από τις τροφές είτε με τη μορφή συμπληρωμάτων, καλό είναι να τηρούνται συγκεκριμένοι κανόνες.

Αυτούς τους κανόνες μαθαίνουμε στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 στις 09:00 , στην οποία καλεσμένη είναι η ηθοποιός Υρώ Λούπη που για αρκετά χρόνια έπαιρνε πολλά συμπληρώματα βιταμινών.

Στην εκπομπή επίσης παρουσιάζονται τρία ακόμη θέματα: γιατί έχουμε λευκές τρίχες στα μαλλιά, πως θα διατηρήσουμε τα σωστά επίπεδα υγρασίας και θερμοκρασίας στο σπίτι αλλά και τι είναι ο βιοσυντονισμός.

«Οδηγός καλής ζωής».
Mε τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:00.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY