Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ο «τελικός» Ολυμπιακός – Μονακό, τα ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός & Άρης – Ολυμπιακός και ο τελικός Κυπέλλου Γαλλίας αποκλειστικά στο Novasports!

Mην χάσετε και την ετήσια εκδήλωση τιμητικών βραβεύσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής την Πέμπτη 5/5 (19:00) στο Novasports Prime

Ο «τελικός» Ολυμπιακός – Μονακό, τα ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός & Άρης – Ολυμπιακός και ο τελικός Κυπέλλου Γαλλίας αποκλειστικά στο Novasports!

Ο «τελικός» του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου της EuroLeague, Ελληνικά και ξένα ποδοσφαιρικά ντέρμπι, «κούπα» στη Γαλλία και η ετήσια εκδήλωση τιμητικών βραβεύσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής έρχονται αυτή την εβδομάδα στο Novasports!

Τα φώτα στρέφονται στο μεγάλο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μονακό για την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Τετάρτη 4/5 (21:30) στο ΣΕΦ τη γαλλική ομάδα και θα επιδιώξουν με τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους να κάνουν το 3-2 στη σειρά έτσι ώστε να σφραγίσουν το εισιτήριο για την πρωτεύουσα της Σερβίας, εκεί όπου στις 19-21/5 θα διεξαχθεί η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ και θα καλυφθεί αποκλειστικά από το Novasports.

Οι «Playmakers» με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα θα βρίσκονται στο πλευρό της ελληνικής ομάδας, τόσο πριν από την έναρξη (20:30) όσο και αμέσως μετά με όλο το ρεπορτάζ, τις δηλώσεις, αναλύσεις, σχόλια και εκλεκτούς καλεσμένους.

Παράλληλα, οι φίλοι του μπάσκετ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τον 5ο αγώνα της σειράς Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου (3/5, 21:00) για το ποια από τις δύο ομάδες, θα προκριθεί στο Βελιγράδι, εκεί όπου έχουν ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριοι οι Αναντολού Εφές και Ρεάλ Μαδρίτης. Την ίδια στιγμή το ενδιαφέρον στρέφεται και στους ημιτελικούς του 7DAYS EuroCup, Ανδόρα – Μπούρσασπορ (3/5, 21:00) και Βαλένθια – Βίρτους Μπολόνια (4/5, 21:30).

Στη Θεσσαλονίκη πέφτουν τα φώτα των φίλων του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς την Τετάρτη 4/5 (19:00) θα διεξαχθεί το εξ’ αναβολής ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική των Play Offs της Super League Interwetten, ενώ την Κυριακή 8/5 (21:00) είναι η σειρά του ντέρμπι Άρης – Ολυμπιακός για την 7η αγωνιστική. Παράλληλα, την ίδια ημέρα (8/5, 18:00) θα μεταδοθεί και η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ, ενώ το Σάββατο 7/5 (19:30) θα καλυφθεί ο αγώνας Ατρόμητος – Ιωνικός για την 6η αγωνιστική των Play Out της Super League Interwetten.

Στα ευρωπαϊκά γήπεδα, δεσπόζει το ντέρμπι της Μαδρίτης, Ατλέτικο – Ρεάλ (8/5, 22:00) για την ισπανική La Liga Santander, στη Γαλλία θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Coupe de France, Νις – Ναντ (7/5, 22:00), ενώ πλήρη αγωνιστική δράση έχουμε στη Bundesliga, στη Ligue 1, στην Eredivisie, στην Jupiler Pro League και στην EFL Championship.

Για μια ακόμη χρονιά, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βραβεύει τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες που σήκωσαν ψηλά την ελληνική σημαία και μας έκαναν να συγκινηθούμε με τα επιτεύγματά τους. Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης, ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Στέφανος Ντούσκος, ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Άννα Ντουντουνάκη και όλοι όσοι έλαμψαν με τις επιδόσεις αλλά και το ήθος τους, θα βρίσκονται στην ετήσια εκδήλωση τιμητικών βραβεύσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Η εκδήλωση, που θα παρουσιάσουν οι Λίλα Κουντουριώτη και ο Γιαννίκος Δούσκας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5/5 στις 19:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports Prime. Θα είναι επίσης διαθέσιμη και στο Web TV και YouTube του Novasports.

Euroleague Originals: Back to Basketball

Δύο μοναδικά ντοκιμαντέρ της EuroLeague θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από την Τετάρτη 4/5 – Κυριακή 8/5 σε αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοση οι συνδρομητές του Novasports: Euroleague Originals: Back to Basketball. Πρωταγωνιστής είναι ο τηλεοπτικός σταρ Darko Peric της παγκόσμιας επιτυχίας La Casa de Papel. Ο γνωστός για τη λατρεία του στο μπάσκετ “Helsinki” κάνει μια αναδρομή στην τελευταία διετία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, από την ακύρωση της Ευρωλίγκα για τη σεζόν 2019/2020 μέχρι την ανακήρυξη της Αναντολού Εφές σε πρωταθλήτρια Ευρώπης για τη σεζόν 2020/2021. Στα ντοκιμαντέρ εμφανίζονται τεράστιες προσωπικότητες του αθλήματος, όπως ο 9 φορές πρωταθλητής Ευρώπης Zeljko Obradovic και νυν τεχνικός της Παρτίζαν Βελιγραδίου, ο MVP του περσινού Final Four Vasilije Micic και ο δις πρωταθλητής ΝΒΑ Pau Gasol. Συμπεριλαμβάνονται επίσης και αδημοσίευτα πλάνα από τα παρασκήνια του περσινού Final Four στην Κολωνία όπου η Αναντολού Εφές κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της την κορυφή της Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY