Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος: Όταν τρως συνέχεια χυλόπιτες… (video)

Νέες στιγμές γέλιου στο πρώτο διάλειμμα μετά τις ερωτήσεις από τον Τάσο Τρύφωνος πρόσφερε στο τηλεοπτικό κοινό το σημερινό επεισόδιο του «Πιο αδύναμου κρίκου», το οποίο προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Όλα έγιναν μετά την ερώτηση «τι ζυμαρικό έφαγε κάποιος που απορρίφθηκε ερωτικά». Η απάντηση προφανής και δεν είναι άλλη από τη «χυλόπιτα», η οποία ενέπνευσε το γνωστό παρουσιαστή να κάνει… παιχνίδι με τους παίκτες στη συνέχεια. Αρχικά με τον Κωνσταντίνο και στη συνέχεια με τον Γιάννη, ο οποίος αποδείχθηκε ο… Πιο αδύναμος κρίκος! Σταύρος Καλογεράκης ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος: Ένας έρωτας «γεννήθηκε» στο παιχνίδι γνώσεων του ΣΚΑΪ (video) Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος: «Ποιος είναι πιο αργός από replay;»

Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος: Όταν τρως συνέχεια χυλόπιτες… (video)

Νέες στιγμές γέλιου στο πρώτο διάλειμμα μετά τις ερωτήσεις από τον Τάσο Τρύφωνος πρόσφερε στο τηλεοπτικό κοινό το σημερινό επεισόδιο του «Πιο αδύναμου κρίκου», το οποίο προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όλα έγιναν μετά την ερώτηση «τι ζυμαρικό έφαγε κάποιος που απορρίφθηκε ερωτικά».

Η απάντηση προφανής και δεν είναι άλλη από τη «χυλόπιτα», η οποία ενέπνευσε το γνωστό παρουσιαστή να κάνει… παιχνίδι με τους παίκτες στη συνέχεια.

Αρχικά με τον Κωνσταντίνο και στη συνέχεια με τον Γιάννη, ο οποίος αποδείχθηκε ο… Πιο αδύναμος κρίκος!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος: Ένας έρωτας «γεννήθηκε» στο παιχνίδι γνώσεων του ΣΚΑΪ (video)

Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος: «Ποιος είναι πιο αργός από replay;»

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY