Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανοίγει την καρδιά του στον Χάρη Λεμπιδάκη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραδέχεται όσα δεν μας είχε πει μέχρι σήμερα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανοίγει την καρδιά του στον Χάρη Λεμπιδάκη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραδέχεται όσα δεν μας είχε πει μέχρι σήμερα.

Μιλώντας στις «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο διάσημος τραγουδιστής για πρώτη φορά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει τηλεόραση και να πάρει τη θέση του κριτή σε ένα talent show – τη στιγμή που κριτές αναζητούνται τόσο στο “The Voice” όσο και στο “The Final Four” σε ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1 αντίστοιχα.

Ο ίδιος, μάλιστα, σχολίασε πως την απόφασή του για το αν θα πει το μεγάλο «ναι» στην τηλεοπτική πρόταση που συζητά είναι ο απαιτούμενος χρόνος του project και αν θα μπορέσει να συνδυάσει αυτό με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός εξομολογήθηκε πως κάποια στιγμή στο παρελθόν ενημερώθηκε για τη σαρωτική πορεία των τραγουδιών του, ενώ την ίδια περίοδο η κοπέλα του είχε δώσει τέλος στη σχέση τους ακριβώς για την αφοσίωσή του στα επαγγελματικά του, επιλογή που δεν άφηνε χώρο στην καθημερινότητά του για εκείνη και τη σχέση τους. Οι αυξημένες λοιπόν υποχρεώσεις του παραμένουν τροχοπέδη για την καλή πορεία της προσωπικής του ζωής, ωστόσο ο ίδιος δηλώνει «κυνηγός» αφού του αρέσει το «παιχνίδι» με τις γυναίκες.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY