MEDIA

Ο άντρας των ονείρων μου: Ο Τζακ βρίσκει άκρη με τα αρχεία από το ορφανοτροφείο

Ο άντρας των ονείρων μου: Ο Τζακ βρίσκει άκρη με τα αρχεία από το ορφανοτροφείο
Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της νέας κωμικής σειράς του Star, στις 17.45.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της νέας κωμικής σειράς του Star, στις 17.45.

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

1ος Κύκλος – Επεισόδιο 14

Ο Τζακ θυμώνει με το ψέμα της Αθηνάς και εκείνη προσπαθεί να τον ηρεμήσει, πως θα πάει μαζί τους και η Έλλη. Ο Σωτήρης δείχνει στη Σάρα τις δήθεν παράνομες φωτογραφίες με τον ανιψιό της κι εκείνη αποφασίζει να μάθει ποιος του τις έστειλε. Ο Τζακ κατηγορεί την Αθηνά ότι του κρύβει πράγματα κι εκείνη του λέει ότι ούτε ο ίδιος είναι ειλικρινής, γιατί ενώ αδιαφορούσε για τους βιολογικούς του γονείς τώρα ανυπομονεί να τους βρει!

Η Βίκυ χωρίζει από τον Λούη, λέγοντάς του ότι θέλει να επικεντρωθεί στα επαγγελματικά της. Ο καυγάς της Αθηνάς και του Τζακ φτάνει στα άκρα, αλλά ο έρωτάς τους αποδεικνύεται μεγαλύτερος. Η Μπέλλα προσπαθεί να βρει τρόπο να μπει στο διαμέρισμα του Τζακ και να πάρει δείγμα για το dna, αλλά πέφτει δεν τα καταφέρνει.

Η Αθηνά κατηγορεί την Έλλη πως το ταξίδι στις Κάννες κόντεψε να τινάξει τον γάμο της στον αέρα. Η Έλλη της τονίζει πως η δουλειά της απαιτεί θυσίες. Ο Μπάμπης αποφεύγει πάλι το τεστ DNA. Η Μίκα μαθαίνει πως ο Μήτσος παράτησε τη δουλειά του για χάρη της και του κάνει σκηνή.

Η Έλλη εξηγεί στον Τζακ πως για την παρεξήγηση με τις Κάννες ευθύνεται η ίδια και του ζητάει να μη θυμώνει με την Αθηνά. Η Ιωάννα και η Αγγελική αποφασίζουν να δώσουν χρήματα στον Μπάμπη για να τον ενισχύσουν οικονομικά. Ο Τζακ τελικά βρίσκει άκρη με τα αρχεία από το ορφανοτροφείο…

 

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!