Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ο Αντώνης Σρόιτερ ξεφυλλίζει το άλμπουμ της ζωής του και εξομολογείται άγνωστα περιστατικά

Δείτε όλα όσα είπε ο Αντώνης Σρόιτερ σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο Αντώνης Σρόιτερ ξεφυλλίζει το άλμπουμ της ζωής του και εξομολογείται άγνωστα περιστατικά

Στην εκπομπή “Pop Up” και τον Ιορδάνη Παπακυριακού παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφασή του να γίνει δημοσιογράφος, αλλά και στην… τραυματική εμπειρία του πρώτου δελτίου ειδήσεων που παρουσίασε.

«Η ιδέα της δημοσιογραφίας μου μπήκε όταν ξεκίνησε η ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα. Η ιδιωτική τηλεόραση γοήτευσε και εμένα τότε και με έκανε να ασχοληθώ με αυτό που ασχολούμαι σήμερα. Σε ηλικία πέντε ετών ήθελα να γίνω σκουπιδιάρης. Μου φαινόταν εντυπωσιακό το σκουπιδιάρικο που σήκωνε τους κάδους και τους πετούσε μέσα.

Μετά μου άρεσαν πολύ τα αυτοκίνητα και ήθελα να γίνω ταξιτζής. Μεγαλώνοντας ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής, μπασκετμπολίστας, αλλά δεν έκατσε η μπίλια σε κανένα από αυτά.

Πριν ασχοληθώ με την τηλεόραση έκανα 17 χρόνια εφημερίδες. Το συναίσθημα του πρώτου μου δελτίου προσπαθώ να μην το θυμάμαι. Είναι μια τραυματική εμπειρία. Η επιτυχία του δελτίου οφείλεται στην ομαδική δουλειά», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σρόιτερ.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY