Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ο «Αλαντίν» το Μεγάλο Σάββατο στον Alpha! (trailer)

Μ. Σάββατο 20:00 & Κυριακή του Πάσχα 10:15

Ο «Αλαντίν» το Μεγάλο Σάββατο στον Alpha! (trailer)

Μ. Σάββατο 20:00 & Κυριακή του Πάσχα 10:15

Βασισμένη στο γνωστό αραβικό παραμύθι «Χίλιες και μια Νύχτες», η ταινία Αλαντίν σάρωσε τα ταμεία πάνω στο μαγικό χαλί της, ενώ κέρδισε τα Όσκαρ® καλύτερης μουσικής και τραγουδιού, ανάμεσα σε πλήθος υποψηφιοτήτων και βραβεύσεων κατά τη χρονιά που προβλήθηκε.

Το Μ. Σάββατο στις 20:00 θα δούμε τα πρωτοποριακά για την εποχή της εφέ, που την έκαναν την πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία της χρονιάς, εξακολουθώντας να παραμένει ψηλά ακόμα και σήμερα ανάμεσα στις πιο πετυχημένες ταινίες του είδους.

Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 1992

Σε μια μυθική πόλη στα βάθη της Ασίας, η ζωή ενός φτωχόπαιδου με το όνομα Αλαντίν, διασταυρώνεται τυχαία με τη ζωή της Τζάσμιν, της γοητευτικής πριγκίπισσας που ο σουλτάνος θέλει να παντρέψει παρά τη θέλησή της. Καθώς ο Αλαντίν προσπαθεί να τη σώσει με τη βοήθεια της πονηρής μαϊμούς του, του Άμπου, η φιλία τους θα εξελιχθεί σε μια δυνατή σχέση που κανείς δε θα μπορούσε να καταστρέψει. Έτσι τουλάχιστον πιστεύουν οι δυο τους, αφού θέλουν να υποτιμούν την τρομακτική δύναμη του δολοπλόκου βεζύρη, Τζαφάρ, που έχει εξαπολύσει ένα κυνήγι εναντίον τους, έχοντας άλλα στο μυαλό του. Τον τελευταίο λόγο, όμως, θα τον έχει ένα μαγικό λυχνάρι, ένα θαυματουργό τζίνι και ένα ιπτάμενο χαλί…

Σκηνοθεσία: Ρον Κλέμεντς, Τζον Μάσκερ
Σενάριο: Ρον Κλέμεντς, Τζον Μάσκερ, Τεντ Έλλιοτ, Τέρυ Ρόσιο
Φωνές δανείζουν οι: Χρήστος Στασινόπουλος, Ζανό Ντάνιας, Κατερίνα Γιαμαλή, Νίκος Πόγκας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σπύρος Κωνσταντόπουλος, Τάκης Καρνάτσος κ.α.

(Φωνές αγγλόφωνης έκδοσης: Σκοτ Γουέινγκερ, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Λίντα Λάρκιν, Τζόναθαν Φρίμαν, Φρανκ Γουέλκερ, Γκίλμπερτ Γκότφριντ, Ντάγκλας Σιλ)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY