Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Novasports: Super θέαμα με Άρης – ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ, Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ, Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης και τελικούς Κυπέλλων Αϊντχόφεν – Άγιαξ και Γάνδη – Άντερλεχτ!

Mην χάσετε και Ατρόμητος – ΟΦΗ, Ελλάδα – Εσθονία, Αρμίνια – Μπάγερν, Μπαρτσελόνα – Κάδιθ, Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ

Novasports: Super θέαμα με Άρης – ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ, Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ, Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης και τελικούς Κυπέλλων Αϊντχόφεν – Άγιαξ και Γάνδη – Άντερλεχτ!

Πανδαισία από τα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης με ντέρμπι, «κούπες» και συναρπαστικές αναμετρήσεις περιμένει και αυτή την εβδομάδα τους φίλους του ποδοσφαίρου αποκλειστικά στο «γήπεδο» του Novasports!

Οι φίλοι του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το «αιώνιο» ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Άρης – ΠΑΟΚ (17/4, 19:30) που θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά και την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ (18/4, 18:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Play Off της Super League Interwetten με φόντο τη «μάχη» για την έξοδο στην Ευρώπη. Παράλληλα, την Κυριακή 17/4 (15:30) οι συνδρομητές Novasports θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τον αγώνα Ατρόμητος – ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική των Play Out της Super League Interwetten.

Παράλληλα, σε ένα ακόμη αγώνα με έντονο το ελληνικό ενδιαφέρον, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών, υποδέχεται την Τρίτη 12 Απριλίου (20:00) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο την Εσθονία, για την 8η αγωνιστική των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στα ευρωπαϊκά γήπεδα το ενδιαφέρον στρέφεται στη Γαλλία και στο μεγάλο ντέρμπι της Ligue 1, Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ (17/4, 21:45) με τους φιλοξενούμενους να δοκιμάζονται στην έδρα της ομάδας του Λιονέλ Μέσι, του Νεϊμάρ και του Μπαπέ, λίγες ημέρες μετά τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για το Europa Conference League. Στην Ισπανία και στη La Liga Santander, τα φώτα πέφτουν στον αγώνα Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης (17/4, 22:00), αλλά και Μπαρτσελόνα – Κάδιθ (18/4, 22:00), ενώ στη Γερμανία και στη Bundesliga ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Αρμίνια Μπίλεφελντ-Μπάγερν Μονάχου (17/4, 16:30) και Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ (16/4, 16:30).

Το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό… μενού περιλαμβάνει όμως και δύο τελικούς Κυπέλλων. Στην Ολλανδία, θα διεξαχθεί στο «De Kuip» του Ρότερνταμ, ο τελικός του KNVB Cup, Αϊντχόφεν – Άγιαξ (17/4, 19:00) με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την «κούπα» τη στιγμή που τα δίνουν όλα και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Eredivisie. Στο Βέλγιο θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα (18/4, 16:00) στο «King Baudouin Stadium» των Βρυξελλών, ο τελικός του Croky Cup, Γάνδη – Άντερλεχτ.

Οι φίλοι του μπάσκετ, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της EuroLeague, Μακάμπι Τελ Αβιβ – Φενέρμπαχτσε, αλλά και αγώνες από το ιταλικό πρωτάθλημα της Lega Serie A.

Και φυσικά το πλούσιο θέαμα του Novasports με τη σφραγίδα της κορυφαίας δημοσιογραφικής ομάδας πλαισιώνουν αυτή την εβδομάδα οι εκπομπές:

«Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιαννίκο Δούσκα και τη Λίλα Κουντουριώτη

«Monday Football Club» με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Γιάννη Πάγκο

«Matchday Live» με τον Αποστόλη Λάμπο

«The Betsson Matchday Preview» με τη Λίλα Κουντουριώτη

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY