Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Novasports: Πανδαισία με τα ντέρμπι Άρης – ΑΕΚ, Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν, Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν

Περισσότερους από 40 LIVE αγώνες από 17 έως 22 Απριλίου θα απολαύσουν οι συνδρομητές στο Novasports

Novasports: Πανδαισία με τα ντέρμπι Άρης – ΑΕΚ, Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν, Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν

Καρέ των μεγάλων ντέρμπι έρχεται αποκλειστικά στο γήπεδο του Novasports! Με Άρης – ΑΕΚ για τα Playoffs της Stoiximan Super League, με το «El Clasico» Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα για την LaLiga EA Sports, με Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν για την Bundesliga και με Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν για την Ligue! Και φυσικά πλούσιο θέαμα με Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός, Ατρόμητος – Κηφισιά & Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα για τα Playouts της Stoiximan Super League, με Γουλβς – Άρσεναλ και Φούλαμ – Λίβερπουλ για την Premier League και άλλα πολλά!

Στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου τα βλέμματα στρέφονται στο ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης», εκεί όπου ο Άρης θα υποδεχθεί την ΑΕΚ (21/4, 19:30) στην 6η αγωνιστική των Playoffs της Stoiximan Super League. Στα Playouts της Stoiximan Super League και για την 5η αγωνιστική θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός (20/4, 19:30), Ατρόμητος – Κηφισιά (20/4, 19:30) & Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (21/4, 15:00). Οι αγώνες θα πλαισιωθούν με την αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τους Γιαννίκο Δούσκα, Λίλα Κουντουριώτη και Χριστίνα Κομίνη.

Οι συνδρομητές Novasports θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο θέαμα και μεγάλα ευρωπαϊκά ντέρμπι από τα κορυφαία πρωταθλήματα! Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου συνεχίζει να καθηλώνει και αυτή την εβδομάδα οι λάτρεις της «στρογγυλής θεάς» θα απολαύσουν τις αναμετρήσεις της 34ης αγωνιστικής με το ενδιαφέρον να στρέφεται στα παιχνίδια Γουλβς – Άρσεναλ (20/4, 21:30) και Φούλαμ – Λίβερπουλ (21/4, 18:30). Οι αγώνες Μπράιτον-Τσέλσι, Μάντσεστερ Γ.-Νιούκαστλ και Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι της 34ης αγωνιστικής της Premier League δε θα διεξαχθούν 20-21/4 λόγω του FA Cup. Και φυσικά όλη η δραστηριότητα με τις εκπομπές Premier League Kick off και Premier League The Show με τον Άγγελο Στυλιάδη.

Στη LaLiga EA Sports οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα απολαύσουν αποκλειστικά στο γήπεδο του Novasports το «El Clasico» Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (21/4, 22:00) ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης δοκιμάζεται εκτός έδρας με την Αλαβές (21/4, 19:30).

Η Bundesliga συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον με τα παιχνίδια της 30ης αγωνιστικής και φυσικά το ενδιαφέρον στρέφεται στο ντέρμπι Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν (21/4, 18:30) αλλά και στον αγώνα Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου (20/4, 19:30). Στη Ligue 1 ξεχωρίζει το ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν (21/4, 21:45).

Συναρπαστική δράση έχουμε και στα πρωταθλήματα της ολλανδικής Eredivisie, της βελγικής Jupiler Pro League. της ισπανικής LaLiga Hypermotion, της γερμανικής 2.Bundesliga, καθώς και της ιταλικής Serie B. Και φυσικά όλη η επικαιρότητα και όλη η δράση από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με την αγαπημένη εκπομπή «Matchday Live» με τον Ηλία Βλάχο.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY