Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Novasports: Πανδαισία με Ολυμπιακός – ΑΕΚ, Ίντερ – Ρόμα, Μίλαν – Λάτσιο, Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα και EuroLeague με «αιώνιους»

Παράλληλα, το μπάσκετ έχει και πάλι την τιμητική του με την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, την EuroLeague και τους αγώνες Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές, Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Novasports: Πανδαισία με Ολυμπιακός – ΑΕΚ, Ίντερ – Ρόμα, Μίλαν – Λάτσιο, Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα και EuroLeague με «αιώνιους»

Non stop αθλητικό υπερθέαμα με ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις περιμένει και αυτή την εβδομάδα τους συνδρομητές Novasports!

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου από την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου έως και τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά συναρπαστικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες από την ελληνική Super League Interwetten με το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ (13/2) να κλέβει τις εντυπώσεις ενώ το δικό τους ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες ΠΑΟΚ – Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης και Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός για την 23η αγωνιστική, αλλά και ο εξ’ αναβολής αγώνας Ατρόμητος – Λαμία για την 21η αγωνιστική.

Μεγάλα ντέρμπι όμως έχει και στις διεθνείς διοργανώσεις ποδοσφαίρου που απολαμβάνουν αποκλειστικά οι συνδρομητές Novasports! Στην Ισπανία και στη La Liga Santander ξεχωρίζει το ντέρμπι της Βαρκελώνης, Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα, στην Ιταλία και στην προημιτελική φάση του Coppa Italia θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, Ίντερ – Ρόμα, Μίλαν – Λάτσιο, Γιουβέντους – Σασουόλο και Αταλάντα – Φιορεντίνα. Αμφίρροπες αναμετρήσεις όμως έχει το… μενού και στην θεαματική Bundesliga, στη Ligue 1, στην Eredivisie, στην Jupiler Pro League, στην EFL Championship και στην Serie B, αλλά και στα Κύπελλα Γαλλίας, Ολλανδίας. 

Παράλληλα, το μπάσκετ έχει και πάλι την τιμητική του με την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, την EuroLeague και τους αγώνες Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές, Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, αλλά και το «El Clasico», Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, το 7 DAYS EuroCup με τη «μάχη» του Προμηθέα Πάτρας, και τις διοργανώσεις Lega Basket Serie A, αλλά και το NCAA.

Για τους φίλους του τένις η εβδομάδα περιλαμβάνει το τουρνουά WTA 500 στην Αγία Πετρούπολη, ενώ από τη Δευτέρα 14/2 θα ξεκινήσει του τουρνουά WTA 500 στο Ντουμπάι.

Και φυσικά το πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα του Novasports πλαισιώνουν οι εκπομπές «Matchday Live» με τον Αποστόλη Λάμπο, «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιαννίκο Δούσκα και τη Λίλα Κουντουριώτη και «Monday Football Club» με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Γιάννη Πάγκο στο Novasports Prime! Παράλληλα, μέσα από την εκπομπή «Playmakers» με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και την υπόλοιπη top δημοσιογραφική ομάδα του Novasports, θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις, σχόλια, συνεντεύξεις, στατιστικά και εκλεκτοί καλεσμένοι για την EuroLeague.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY